2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم دو ماهگی ختنه شده سابقه سوزش هم نداره ولی کلا همیشه دیر میره دستشویی تا من متوجه نشم که جیش دار ...

احتنال عفونت ادراری توپسراکمه ولی خوب ممکنه اونم خیلی راحته ازبده ومحض اطمینان سونوازکلیه 

تجربه خودمومیگم پسرم هم ادرارسونگه میداشت ودیرمیرفت پسته اینچیرازیادم میخورد

ابم میخوردچندروزجیغ دادکه میسوزه من خیلی  ترسیرم تابزرم ازادرارمشخص شداگزالات کلسیم توادرارشه 

بایچیزدیگه توهمین مایهوهایادم رفته اسمشوولی عفونت نداشت 

بردم متخصص کلیه بهم گفت ادرارش غلیظه بایداب بیشتربخوره تااین اگزاللت راحت خارج بشه ونسوزه بخاطروجوداوناس

که حتی ماادم بزرگام اگه اب کم بخوریم وگرمی یامسته اراین جیزازیادبخوریم یاکلاادرارغلئظ بشه اکزالات بوحودمیادهیجی نیس بخش مایعات زیادبده نزارتگه داره جیششو

اراونوربهش حتما روزی یه لیوان دولیوان اب لیموبده بخوره 

لیمدکه هست بگیزابشوبگیزبعدبااب قاطی کن یکمم شکربده روزی هرجقدرمیتونه بخوره خلاص میشی من همینکاروکردم البته بگفته پزشکش

وخدایی که بشدت کافیست
احتنال عفونت ادراری توپسراکمه ولی خوب ممکنه اونم خیلی راحته ازبده ومحض اطمینان سونوازکلیه  تجر ...

اره عزیزم پسرم چیزیش نبود آب زیاد دادم بردم دسشویی بدون سوزش ادرار کرد خوب شد احتمال دادم از نخوردن آب و تعریق زیاد ادرارش غلیظ شده

احتنال عفونت ادراری توپسراکمه ولی خوب ممکنه اونم خیلی راحته ازبده ومحض اطمینان سونوازکلیه  تجر ...

من پسرم ده سالشه میگه وقتی خودم نگه میدارم سر التم میسوزه..علتش چیه؟خطرناکه؟؟

عاشقتم خدا