2821
2789
عنوان

عصرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 84 پست
سمبوسه را شما ها چطور درست میکنید،؟

بستگی داره چ چیزایی توخونه داشته باشم.اگه قارچ و.نخود فرنگیم باشه ک بهش اضافه میکنم اگه نباشه اول پیاز تفت میدم بعد سیب زمینی ازقبل ابپزشده رو میکوبم و بهش اضافه میکنم بعد نمک.وفلفل وزردچوبه اگه.نخود فرنگی و قارچم.داشتم اضافه میکنم حتی بعضی وقتا پنیرپیتزاداشته باشم بهم میزنم و درنهایت نون لواشو برش میزنم و سمبوسه رومیریزم.توش و سرخ میکنم اتفاقا هفته پیش داشتم عکسشم دارم

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خاگینه درست کن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیوونه خییییییلی اسونه بزن اپارات فیلمش برات میاد من ی خلاصه وار بگم سیب زمینی دوتا کوچیک بنداز اب پ ...

اهان چيكار كنم زياد به خودش روغن نگيره 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

اره خيس ميكنم بعد پياز رو ريز ريز ميكنم سرخ ميكنم بعد سويارو اضافه ميكنم أدويه و رب ميزنم

شوهر من از سویا تو ماکارانی هم بدش میاد،من واسه ماکارونی همراه گوشت سویا را به صورت نخیسیده میریزم،چون خیس نخورده ریزه تابلو نمیشه.

خدایا شکرت   
ما با سوسیس یا کالباس یا گوشت چرخ کرده و قارچ و رو با پیاز داغ و فلفل دلمه و رب و ادویه قاطی میکنیم ...

ای جونم مامانت سمبوسه پیتزایی میدرسته 😋😋😋عین مامان من 💖💋💋💋

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
سویا.... من بوشو توی ماکارونی هم به زور تحمل میکنم... اما برای سلامتیش مفیده هاا😆

کی گفته سویا مفیده ؟

ما ک اصلا نمی خوریم ... مگه سویا تراریخته نیست؟!

یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
املت درست کن  کنارش سبزی خوردن وترشی.

سبزي خوردن كه نيست ترشي ام واسه معدش ضرر داره خودشم املتو پيشنهاد داد😋😋😋

ای جونم مامانت سمبوسه پیتزایی میدرسته 😋😋😋عین مامان من 💖💋💋💋

👄💋💋💋💋💋💋💋

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
شوهر من از سویا تو ماکارانی هم بدش میاد،من واسه ماکارونی همراه گوشت سویا را به صورت نخیسیده میریزم،چ ...

اينم چرخ كرده ميخوره تو ماكاراني اينم من هي ميگفتم اون ميگفت نه😂😂😂

کیک فنجونی درست کن

چه جوری

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔
وای من از بوی سویا و خودش متنفرم 😷😷😷براش گوشت چرخ کرده سرخ کن با فلفل دلمه و رب و قارچ با یکم پنی ...

به به😍😍😍

کی گفته سویا مفیده ؟ ما ک اصلا نمی خوریم ... مگه سویا تراریخته نیست؟!

یه سرچ بزنی معلوم میشه

اگه اینطوری بخوای حساب کنی مرغ و ماهی و گوشت قرمز هم مضراتشون بیشتر نباشه کمتر نیست

برای پخته شدن کافیست هنگام عصبانیت از کوره در نرویم.
2824
2823
2791
2779
2792