2821
2789
عنوان

عصرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 84 پست
بستگی داره چ چیزایی توخونه داشته باشم.اگه قارچ و.نخود فرنگیم باشه ک بهش اضافه میکنم اگه نباشه اول پی ...

بزار

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته سویا مفیده ؟ ما ک اصلا نمی خوریم ... مگه سویا تراریخته نیست؟!

میگن پروتئین داره ولی من فکر نمیکنم 😐😐

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
اهان چيكار كنم زياد به خودش روغن نگيره 

بعد اینکه سرخ شد بزار روی ی دستمال کاغذی تمیز اروم فشارش بده ک خراب نشه سمبوست روغن پس میده تو دستمال

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
سبزي خوردن كه نيست ترشي ام واسه معدش ضرر داره خودشم املتو پيشنهاد داد😋😋😋

من صبحانه املت مخلوط خیلی میخورم پیازداغ و گوجه  رو نگینی میکنم تفت میدم اخرش تخم مرغ میزنم ادویه ام دوس داشتم میزنم فلفل و اویشن و

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
عسیسم احیانا استارتر برا شما میخواد عصرونه بذاره😏😏😏

خو دارم میگم چی دوس دارم😢

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
بعد اینکه سرخ شد بزار روی ی دستمال کاغذی تمیز اروم فشارش بده ک خراب نشه سمبوست روغن پس میده تو دستما ...

اهان خوبه 😍😍😍مرسي خواهري پس برم از الان دست به كار شم 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

املت  با گوجه فرنگی درست کن واسش     رب نزنیاااا😣😣😣😣

نه با رب بدم مياد😷😷😷

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نه با رب بدم مياد😷😷😷

گوجرو رنده کن پیاز سرخ کن اصافه کن بهش  نمک فلفل زردچوبه   بزن بعد بزار اب گوجه  که خشک  شد تخم مرع بزن براش ولی تخم مرغ و وقتی بزن که میدونی داره همسرت میاد    پیاز و آبلیمو بزن  بهش بزار کنار  غداش بیاد بخوره  نوش جونش خودتم کنارش   بشین  که بهش بیشتر بچسبه  نوش جون جفتتون 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
نميدونم چيه

تخم مرغ رو بشکن قشنگ هم بزن تا کف کنه بعدش یه کم ارد بهش اضافه کن با ادویه ونمک بریز تو ماهیتابه قشنگ پف میکنه عالیه برای عصرونه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏