2821
2789
عنوان

عصرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم براش حلوا یا ترحلوا درست میکنم چون خیلی دوست داره... یا املت

اره حلوام دوس دارم

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
اونوقت سویا را میخیسونی؟؟

اره خيس ميكنم بعد پياز رو ريز ريز ميكنم سرخ ميكنم بعد سويارو اضافه ميكنم أدويه و رب ميزنم

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

سمبوسه را شما ها چطور درست میکنید،؟

همون برم سمبوسه و سيب زميني سرخ كرده براش اماده كنم 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

اره خيس ميكنم بعد پياز رو ريز ريز ميكنم سرخ ميكنم بعد سويارو اضافه ميكنم أدويه و رب ميزنم

من ندوست 

برای مشکلات زیاد زندگیم لطفا دعا کنید ممنون خدایا به همه آرامش و خیال راحت بده
دعوام نکنین ولی من شنیدم سویا واسه اقایون خوب نیس

اتفاقا پیشگیری از سرطان پروستات میکنه، برای خانمها زیاد خوب نیست

برای پخته شدن کافیست هنگام عصبانیت از کوره در نرویم.
بلد نيستم😂😂😂

دیوونه خییییییلی اسونه بزن اپارات فیلمش برات میاد من ی خلاصه وار بگم سیب زمینی دوتا کوچیک بنداز اب پز شه گوشت چرخ شده با پیاز سرخ کن سیب زمینی ک پخت لهش کن گوشتو باهاش قاطی کن بعد طرز مثلثی کردن یکم وقت میبره نون لواشو از وسط نصف کن نصف ک کردی بازم از وسط مساوی نصف کن موادتو بریز داخل نون رول کن جوری ک موادت نریزه بعد بزار تو روغن داغ دودقیقه ای سرخ میشه با سس قرمز بخورید

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
سمبوسه را شما ها چطور درست میکنید،؟

ما با سوسیس یا کالباس یا گوشت چرخ کرده و قارچ و رو با پیاز داغ و فلفل دلمه و رب و ادویه قاطی میکنیم

مامان من از خوودش در میاره پنیر و ذرتم قاطی میکنه

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد

وای من از بوی سویا و خودش متنفرم 😷😷😷براش گوشت چرخ کرده سرخ کن با فلفل دلمه و رب و قارچ با یکم پنیر 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
2824
2823
2791
2779
2792