2777
2789
عنوان

زادیتن

210 بازدید | 11 پست

کیا به نوزاد زیر شش ماهشون زادیتن دادن؟ پسرم چهارماه اس خیلی سرفه میکنه دکتر ر

زادیتن داده الان زن داداشم پیام فرستاده خطرناک دور از جون  باعث مرگ میشه چکار کنم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنداداشت اشتباه گفته هر دارو منکنه عوارضی داشته باشه ولی قطعا مرگ بار نیس من ب بچم ک ۱ماهش بود میداد ...

ممنونم عزیز خیالم راحت شد

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ضد حساسیته. همه ی داروها عوارض دارن،ولی بچه وقتی سرفه میکنه ک نمیشه همینجوری ولش کرد. همین استامین ...

ممنونم

بیچاره دکتر،کاش قبل اینکه دکتر به فحش ببنده،اول در مورد دارو سرچ کنهـ

نه بابا زن داداشمو میگه به فحش ببند

من میدادم به پسرم.برای چی باعث مرگ بشه؟ اگه دوز بالا استفاده کنی شاید

گفته باعث تشنج میشه

گفته باعث تشنج میشه

من دو سال دارم به پسرم میدم چون حساسیت غذایی و دارویی داره وتنها چیزیه ک خوب بهش جواب داده

خداروشکر پسرمم بهتر شده- 

الانم دوتا خارجی دارم ک تاریخ داره و باهمون قیمت خرید میفروشم