2789
عنوان

دوستان کمک

191 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

دختر من کلاس نهم هست و دیروز کارنامه اش اومد و معدلش شده بود ۱۹.۵۵ فقط علومش را خراب کرده بود که شده بود ۱۴ دخترم از دیروز خیلی ناراحته و مدام گریه می کنه شوهرم هم خیلی عصبانی هست ولی من دیدم دخترم واقعا تلاش کرد ولی دختر من اینطوری هست که وقتی استرس می گیره دل درد میشه و خیلی حالش بد میشه و باید حتما قرص بخوره تا خوب بشه سر جلسه امتحان هم همینطوری شد و هر چی به مراقب گفته بود من برم باید برم قرصم را بخورم مراقب نگذاشته بود بخاطر همین علومش را بد داده بود 

الان هر چی به شوهرم این را می گم گوش نمی ده و همش دخترم را دعوا می کنه الان به نظر شما باید چی کار کنم؟

شوهرت بیجامیکنه عصبانی میشه روح وروان بچت خیلی مهمتراز نمره ست دخترمنم کلاس نهمه معدلش۱۹/۸۳شده ولی هرگزنمره مهم نیست برامون بایددرس روبخونه به خاطرآینده اش نه اینکه فقط نمره بگیره به شوهرت بگو خودتو جمع کن یه کاری نکن دخترت فردا دست به خود ک...ی بزنه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه مراقب عقده ای

باید میرفتین به مدرسه اطلاع میدادین

معدلش بالاس بلاخره مدیر ومعاون مدرسه سطح درسیشو میدونستن میگفتین مشکل پیش اومده نمیتونستن کاری کنن؟

توروخدا سرزنششم نکنین نمره اصلا اهمیت نداره من نهم بودم واسه ۲۵ صدم خودمو میکشتم که بیام تجربی 

تجربی خوندم مث چیی پشیمونم که چرا انقد خودمو واسه این رشته کشتم 

شوهرت بیجامیکنه عصبانی میشه روح وروان بچت خیلی مهمتراز نمره ست دخترمنم کلاس نهمه معدلش۱۹/۸۳شده ولی ه ...

خدا دختر شما را حفظ کنه هر چی بهش می گم میگه نه اون اگه همه ی تلاشش را کرده بود نمره اش انقد پایین نمی شد بهش می گم خب اون حالش سر جلسه بد شده ولی قبول نمی کنه 😞

معدلشش عالی بوده چرا پدر مادرا اینجورین اینهمه ضربه روحی وارد میکنید چرا باید بهش افتخار کنید

شوهرم میگه همه ی تلاشش را نکرده اگه همه ی تلاشش را کرده بود نمره اش پایین نمی شد 😞

خدا دختر شما را حفظ کنه هر چی بهش می گم میگه نه اون اگه همه ی تلاشش را کرده بود نمره اش انقد پایین ن ...

دادبزن بگوخوب کرده اصلابه توهیچ ربطی نداره چه نمره ای گرفته بعدشم امسال سوالات علوم خیلی سخت بوددخترمنم۱۸/۵شده به شوهرت بگوحتمابایددخترت یه بلایی به سرخودش بیاره تاخفه بشی؟

مادرعزیزشماطرفداردخترت باش فقط شوهرت هرچی بهش گفت بزن تودهنش تاخفه بسه به بچه انقدرخفت نده😡

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
چه مراقب عقده ایباید میرفتین به مدرسه اطلاع میدادینمعدلش بالاس بلاخره مدیر ومعاون مدرسه سطح درسیشو م ...

وقتی رفتم بعد امتحان به مدیر گفتم گفت خیلی ها به بهانه ی این که حالشون بده میرن و تقلب می کنن و مراقب هم همین فکر را کرده ولی مدیر این را می دونست که دختر من اینجوری میشه و حتی نذاشتن با خودش قرص به جلسه ببره

وقتی رفتم بعد امتحان به مدیر گفتم گفت خیلی ها به بهانه ی این که حالشون بده میرن و تقلب می کنن و مراق ...

ای بابا 😕چه مدیر بیشعور وعقده ای

خدا ازش نگذره حداقل میذاشت قرصو ببره سرجلسه

حالادیگه گذشته دخترتون الان خودش خیلی ناراحته

اگه شوهرتون دعواش میکنه

شما بهش دلداری بدین بگین اصلا اهمیت نداره واقعا تلاششو کرده فدای سرش