تو با شخصیت خودت به قضیه نگاه میکنی ولی اون با ذات خراب خودش به قضیه نگاه میکنه .همچین آدم هایی لیاق ...
چقد جملت زیبا بود آفرین 👏
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زندگی رو زخر نکن به خودت. یا ببخش و جدید شروع کن یا نبخش و اقدام کن به جدایی. ولی حیفه تا اخر عمر غصه بخوری. میتونم بگم ۹۹ درصد مردها اب ببینن شناگر خوبی هستن
❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه
بینوا روحت که اول از همسرت آسیب دیده ،حالا هم خودت داری سوهانش میکشی ...لطفا یه دوره تراپی برو تا تجربه ی تلخی رو که داشتی بتونی پشت سر بذاری و ازش عبور کنی
عزیز دلم زمان که بگذره اروم اروم به این نتیجه میرسی که فقط خودت بودی که مهم بودی الان هرچند نفرم بیان بهت بگن که بهش فکر نکن خودت مهمی تا تجربش نکنی متوجهش نمیشی تنها حرفی که میتونم بهت بزنم اینه که فقط تمرکزت رو بزار رو خودت ادمایی که تو زندگیمون میان همشون یه درسی برای ما دارن:)
اون مشکل داشته عزيزم. حس توجه و ناکافی بودن داشته. شاید خود شما هم نسبت به یه شخصی احساس بهتری داشته باشید. ولی طرفت مشکلی نداشته باشه. و اینکه بعضیا بهتر همو درک میکنن.