تو با شخصیت خودت به قضیه نگاه میکنی ولی اون با ذات خراب خودش به قضیه نگاه میکنه .همچین آدم هایی لیاق ...
چقد جملت زیبا بود آفرین 👏
🕊️ویترین دل من🕊️⬅️ی خانوم مهربون و گوگولی ورک 🫡ک اگ بی دلیل سر به سرش کسی بزاره قوقولی میشه🐓از جنس ققنوسم بارها از خاکسترم متولد شده ام 🔥شاکر خدام بخاطر وجود همسرو خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت و دلی ک نباید لرزاند(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅از مجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ،ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی رو زخر نکن به خودت. یا ببخش و جدید شروع کن یا نبخش و اقدام کن به جدایی. ولی حیفه تا اخر عمر غصه بخوری. میتونم بگم ۹۹ درصد مردها اب ببینن شناگر خوبی هستن
بینوا روحت که اول از همسرت آسیب دیده ،حالا هم خودت داری سوهانش میکشی ...لطفا یه دوره تراپی برو تا تجربه ی تلخی رو که داشتی بتونی پشت سر بذاری و ازش عبور کنی
عزیز دلم زمان که بگذره اروم اروم به این نتیجه میرسی که فقط خودت بودی که مهم بودی الان هرچند نفرم بیان بهت بگن که بهش فکر نکن خودت مهمی تا تجربش نکنی متوجهش نمیشی تنها حرفی که میتونم بهت بزنم اینه که فقط تمرکزت رو بزار رو خودت ادمایی که تو زندگیمون میان همشون یه درسی برای ما دارن:)
اون مشکل داشته عزيزم. حس توجه و ناکافی بودن داشته. شاید خود شما هم نسبت به یه شخصی احساس بهتری داشته باشید. ولی طرفت مشکلی نداشته باشه. و اینکه بعضیا بهتر همو درک میکنن.