بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای انتخاب رشته با سوابق تحصیلی یعنی همون معدل کتبی دیپلم ؟ با ترمیم و دوباره امتحان دادن سوابق تحصیلی برای انتخاب رشته با سوابق تحصیلی تغییر میکنه یا نه همون معدل دیپلم میمونه ؟
خواهش میکنم / برای اینکه کمک درسی معرفی کنم لازمه سطحتون رو بدونم 🤝✅
سلام با تراز ۱۸هزار منطقه ۳ نمیشه رتبه های تاپ حتی دور آورد و میخواد پشت بمونه.به نظر شما همون تاپ هایی هم که میخواد رو تو دفترچه انتخاب رشته وارد کنه یا نه کلا امسال انتخاب رشته نزنه چون میدونه اونی که میخواد نمیشه
سلام با تراز ۱۸هزار منطقه ۳ نمیشه رتبه های تاپ حتی دور آورد و میخواد پشت بمونه.به نظر شما همون تاپ ه ...
سلام
این تصمیم مربوط به خودشونه که بمونه یا بره/ ولی به طور کلی با این رتبه نهایت پیرا پزشکی های آزاد و تیپ ۳ میارن و اینکه جهت تصمیم نهایی میتونن به صورت مستقیم باهاشون ارتباط بگیریم 🌸✅
ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅