2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
سلام میانگین ۶۰ به بالا 🌸✅

چقدر زیادددد

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با رتبه ۱۱ هزار انسانی منطقه ۳ برم دانشگاه ؟ چ رشته ‌ای؟یا پشت بمونم فارغ التحصیل ۴۰۲ ام

سلام 

بستگی ب هدفتون و شرایط خودتون داره / برا اینکه بهتر بتونین تصمیم بگیرین میتونین خصوصی پیام بدین 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

کنکوری نیستم ولی کاش کنکوری بودم تموم میشدم سال بعد🤕🤧

از دهم کنکوری محسوب میشه عزیزم ... 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

با رتبه ۴۰۰۰ منطقه ۲ پزشکی میارم؟

سلام بله شانس خوبی دارین 🌸✅

از دهم کنکوری محسوب میشه عزیزم ... 🌸✅

تو رو خدا اینجور نگید اسم کنکور میاد تن و بدنم میلرزه امسال سمپاد قبول شدم ولی مامانم سرکوفت میزنه میگه تو باید دهم و تموم میکردی در حالی که فقط من یکمیش رو پیشخوانی کردم

درسته که بچه های سمپاد الان دهم و تموم کردن؟

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

تو رو خدا اینجور نگید اسم کنکور میاد تن و بدنم میلرزه امسال سمپاد قبول شدم ولی مامانم سرکوفت میزنه م ...

خیر درست نیست ✅

خیر درست نیست ✅

واقعا؟🥺

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بله عزیزم 👌✅

ممنونم ازتون😊🌹

سلام شرمنده

من دوستم نیشابوریه، معدل کتبی نهاییش هم شده ۱۴ میخواستم بدونم میتونه پیام نور نیشابور حقوق بخونه؟ میاره؟ ۶۰ نفر داره میگیره دانشگاه 

خیلی نگرانه بابتش

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

سلام🧡

با رتبه ۴۲۰۰منطقه۳ داروسازی یا فیزیو روزانه شیراز میارم؟

❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍

سلام🧡با رتبه ۴۲۰۰منطقه۳ داروسازی یا فیزیو روزانه شیراز میارم؟

فک نکنممم 🌸✅