2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست

عزیزم سایت برای من بالا نمیاد 

شما میدونی برای پشت کنکوریا بیشترین تراز رو گذاشتن یانه؟

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

سلام من ۱۲ همم میخوام مدرسه نرم و تازه میخام شروع کنمزیستو فیلم ببینم یا درسنامه بخومم یا هردو؟

سلام ، پیشنهاد میکنم هر دو باهم اگه وقت کافی دارید / یکم جلو رفتید میتونید فقط درسنامه یا فیلم کار کنید 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم ممنون می‌شم جواب بدیبا رتبه ۱۱۰۰۰ منطقه ۱،پیراهایی مث اتاق عمل و هوشبری و پرستاری روزانه میارم ...

سلام و درود 

بله شانس قبولی خوبی دارید 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

سلام با رتبه ۴۲۰۰منطقه۳ تجربی چه رشته هایی روزانه میتونم برم؟

سلام 

رشته های پیرا / کاردرمانی / گفتار / تغذیه / پزشکی تعهدی و آزاد و شهرای دور شانس قبولی دارید 👌✅

تو رو خدا جواب منو بدین با تراز کل 6500 و رتبه 38000منطقه 3میشه پرستاری ازاد یا فوریت ازاد بیاره؟

سلام ، شانس کمی دارید 👌✅

سلام برای یازدهم تجربی چه کتاب‌هایی رو پیشنهاد میدین

سلام 

برای معرفی کتاب باید سطح علمی شمارو بسنجم ؛ میتونید شخصی پیام بدین تا در این باره صحبت کنیم 👌✅

سلام فرق بین آزاد ،خودگردان  ،شهریه پرداز و پردیس چیه ؟

شهریه هاشون چه جوریه ؟

با ۲۲۰۰ متطقه دو تجربی چی میشه آورد ؟

این درسته که ترمی ۲۰۰ تومنه برای رشته های پزشکی یا نه سالی ۲۰۰ تومنه 

ممنونم

دختر پاییزم🍂

سلام وقتتون بخیربرای دختر ۲۱ ساله رشته تجربی پشت موندن بهتره یا دانشگاه ازاد رشته بی کنکور ک هیچ علا ...

سلام 

باید بیشتر در این باره صحبت کنیم تا بشه تصمیم خوبی گرفت 🌸✅

سلام فرق بین آزاد ،خودگردان ،شهریه پرداز و پردیس چیه ؟شهریه هاشون چه جوریه ؟با ۲۲۰۰ متطقه دو تجربی ...

سلام 

دانشگاه آزاد رشته های آزاد و آزاد خود گردان داره یعنی هر ترم مبلغی به عنوان شهریه پرداخت میکنید مثلا رشته های پزشکی بالای صد تومن و پیرا ها بالای ۲۰ تومن 

دانشگاه روزانه دانشجویانی به عنوان پردیس یا شهریه پرداز قبول میکنه که این دانشجو ها همراه با دانشجوهای روزانه درس میخونن اما یه شهریه خیلی کمتر از آزاد هر ترم پرداخت میکنن 

با این رتبه میتونید پزشکی / دارو / فیزیو / بینایی / توانبخشی ها / پرستاری / پیراها رو قبول بشید 

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر درخواست دوستی بدید 🌸✅