2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
عزیزم برای اوردن دندون و فیزیو حالا هر شهری مهم نیست تراز و معدل باید چطوری باشه؟و اینکه اگ ینفر صفر ...

درود

به طور کلی رشته های تاپ دندون ، دارو و پزشکی + فیزیو رتبه های خوبی میخوان ، تراز کلی برا دندون حداقل بالای ۱۰ و برای فیزیو بالای ۹ مناسب هست .

شما برای اینکه به نتیجه برسین لازمه از پایه و به صورت منظم مطالعه کنید ، آزمون بدین ، تست بزنید و ... 

سطح آزمونایی مثل قلم چی معمولا بیشتر از کنکور هست 👌✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

عزیزم دخترم تراز کنکورش۶۵۰۰تراز نهایی ۸۸۰۰ دوست داره پیراپزشکی مثل رادیولوژی بره یا کاردرمانی میتو ...

سلام و درود

تراز کل شما تقریبا ۷۵۰۰ که برای رشته های پیرا مثل رادیو و کاردرمانی شهرای دور و تیپ ۳ مناسب هست 🌸

شهریه ها معمولا ترمی ۱۰ تومن هست ، البته سال به سال زیاد تر میشن و رشته های مختلف شهریه های متفاوتی دارن 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم دخترم تراز کنکورش۶۵۰۰تراز نهایی ۸۸۰۰ دوست داره پیراپزشکی مثل رادیولوژی بره یا کاردرمانی میتو ...

جهت بررسی ویژه قبولی و انتخاب رشته میتونین درخواست دوستی بدین 🌸✅

از ویدئو های اموزشی خیلی عقبم همین نمیزاره درس بخونم نمیزاره خودمو جلو ببرم حوصله درس نداره منظم نیستم و با وقفه میخونم 

ترس از عقب موندن دارم فکر میکنم کامل نیستم

خیلی کمالگرام

رشته پرستاری خیلی بازارکار بهتری دارد بعدشم مامایی

ضمن اینکه رشته رادیولوژی نداریم .پرتو شناسیه که بازار کار مناسبی هم نداره 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

سلام با رتبه ۴۲۰۰منطقه۳ تجربی چه رشته هایی روزانه میتونم برم؟

❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍

اگه امسال انتخاب کنم اون زشته دل خواهمو نیارم سال دیگه که پشت موندم میتونم بازم انتخاب رشته کنم؟

سلام بله ✅