2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
بله برای تابستون چی شروع کنم بخونم

تایم زیادی باقی نمونده / بهتره به صورت روخوانی و روزنامه وار یه درسای اول کتاب رو مطالعه کنید ، راجب رشتتون تحقیق کنید ، هدفتون رو مشخص کنید برای آینده و در کل فعلا از تابستون لذت ببرین 🌷✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام عزیزم من میخوام بینایی سنجی یا فیزیو برسونم بنظرتون روزی چند ساعت مطالعه کافیه؟ و اینکه آزمون ماز بهتره یا قلم چی؟ بنظر شما ثبت نام کنم یا با پی دی اف آزمون بدم؟ 

ممنون از پاسخگوییتون

رشتم ریاضی مرتب کلاسای کنکورمو میرم ولی نمیدونم چجوری تست بزنم آزمون گزینه ۲ میرم نمیدونم چجوری با آزمونا هماهنگ بشم قبولی از طریق رشتم برای رشته حسابداری شهر خودم(اراک) تراز چقدر لازمه؟؟

و امروز خیلی حالم بد شد اصلا باورم نمیشه منی که همه ی تلاشمو کردم لعنت به من که فیزیکمو ۱۳ شدم و قبول شدم گفتم اعتراض بزنم بیشتر بشه بیشتر که نشد کمترم شد شدم ۹ کاش دستم اون لحظه میشکست و اعتراض نمی‌زدم 

تاریخمو شدم ۹ و زمین شدم ۸ حالا باید برم شهریور امتحان بدم به پدرومادرم هر چی میگم تاریخ و زمین سخت بود یعنی معلمش که دیگه بدتر اصلا نمیشد از پرسش های کلاسیشون بالای ۱۱ بگیری انقدر بد اونوقت میگن نه تو کم خوندی 😭😭😭😭 

میشه بگین من چکارکنم😭

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امضام طولانیه ولی دوسش دارم🥰تیکر کنکوره😉مسیرسخت، مقصد قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎من یک ایرانی عاشق فرهنگ و آداب و رسومم و همزمان یک مسلمان پایبند به اصول و اعتقاداتم هستم.من کاملا مخالفم که بگن باید یکی رو به جای دیگری انتخاب کرد (مثل «یا مذهبی یا آریایی»).چون ریشه ی آریایی ما اصالت ماست 🌿 و مذهب باور ماست ✨. این دو باید در کنار هم باشند تا هویت افتخارآفرین یک ایرانی مومن، بااصالت، آگاه و باافتخار 💚🤍❤️ میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

فک نکنم کنکوری حساب بشم اخه سال آینده یازدهمم😭😂

سلام 

به سلامتی ، خوشحال میشیم بتونیم کمکی کنیم 🌷✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

با تراز 7400 علوم آزمایشگاهی هوشبری یا مامایی شهریه پرداز کاشان و قم میارم؟

سلام 

وقت بخیر 

با توجه به رتبه های سال های قبل و قبولی ها ، شانس قبولی دارین 🌷✅

تراز 6500 کنکور تیر چیا قبول میشی تجربی منطقه 3البته تراز نهاییم رو نمیدونم

سلام 

وقت بخیر ، تراز نهایی نیمی از داستانه! 

به طوری کلی اگه تراز کلتون همین باشه شانس قبولی در رشته های پیرا دانشگاه آزاد و مناطق دور دارین 🌷✅

سلام عزیزم من میخوام بینایی سنجی یا فیزیو برسونم بنظرتون روزی چند ساعت مطالعه کافیه؟ و اینکه آزمون م ...

سلام عزیزم 

رشته های تاپ هستن و خواهان زیادی دارن 

رقابت سنگینه ، اندازه کسی که برای پزشکی میخواد بجنگه باید تلاش کنید ! 

آزمون ها همه اوکین ، باید با توجه به هدفتون و اینکه چه آزمونی براتون مفید تره پیش برید 👌✅

تراز کل من نیستراز کنکورمهیعنی شانس دارم تو رشته های پیرا حالا ازاد یا منطقه دور قبول بشم؟

به طور کلی بله شانس دارین 👌✅