دانشجوپرستار مدیر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 عنوان کنکوریا 🔥🔥🙆♂️🥲☹ | مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست در چه وضعین ؟ خدا قوت 🌸🤍 ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅ 1404/03/30 | 15:00 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 متشكرمممكتاب كمك درسي چي خوبه بگيرم بنظرتون؟ پایتون ؟ رشته ؟ 🌸🙄 ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 وای چه خوب.. خیلی امیدوار شدم موفق باشید 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
مامان_جیمین عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 270 پایتون ؟ رشته ؟ 🌸🙄 دهم تجربي ( اگه بخوام واسه كنكور بخونم از همين پايه) هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...!
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 دهم تجربي ( اگه بخوام واسه كنكور بخونم از همين پايه) کمک درسی معرفی کنم ؟ 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
مامان_جیمین عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 270 کمک درسی معرفی کنم ؟ 🌸✅ اگه ممكنه بله هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...!
dara88 عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 1082 سلام عزیزم خوبیمن امسال میرم دهمهیییچ چیزی نمیدونم چکار کنم؟ فیلم میبینم تست میزنم بعد آزمونهمینه فقط؟ مسیر کنکور؟ ن کمالگرام ن وسواس دارم ن هیچیدرصدامم خوبهبنظرت نرمالم یا چی؟ دارا اسم داداشمه
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 سلام عزیزم خوبیمن امسال میرم دهمهیییچ چیزی نمیدونم چکار کنم؟ فیلم میبینم تست میزنم بعد آزمونهمینه فق ... سلام / وقتتون بخیر 🌸مسیر خوبیه ولی خب باید یه سری چیزا مثل خلاصه نویسی ، مرور ، نت برداری و ... رو هم اضافه کنید ب برنامتون 👌✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
نیمه_تاریک_وجود عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2258 سلام وقت بخیر ازمون قلمچی ثبت نام کنم یا ماز ؟ گاهی به اندازه ی معلمای پرورشی خسته کنندم جدی نگیر💔
خونوک عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 5534 چیکار کنم که واقعا بشینم بخونم؟انگیزه دارم ولی نمیشینم درست بخونم الهم عجل الولیک الفرج 🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 چیکار کنم که واقعا بشینم بخونم؟انگیزه دارم ولی نمیشینم درست بخونم چرا حتما باید بشینین حالا ؟ ایستاده چشه مگه ؟😅✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
وانیتاس عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1512 من امسال دهم میرم رشته انسانی میشه راهنماییم کنید چی بخونم ، کلاس چی برم و چه کتاب های برای شروع مفید است ؟ میشه برای حاجت دلم دعا کنید (:
imselini عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 425 سلام من 403 اولین کنکورم بود امسال هم چیزی نخوندم برای ۴۰۵ هم هنوز شروع نکردم🥲🚶♀️نمیدونم چیکار کنم از شروع کردن میترسم میشع یکم راهنماییم کنیدهدفم فیزیوتراپیه
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 من امسال دهم میرم رشته انسانی میشه راهنماییم کنید چی بخونم ، کلاس چی برم و چه کتاب های برای شروع مفی ... سلام ، منظورتون تابستون هست ؟ 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 سلام من 403 اولین کنکورم بود امسال هم چیزی نخوندم برای ۴۰۵ هم هنوز شروع نکردم🥲🚶♀️نمیدونم چیکار کن ... سلام چطور میتونم بهتون کمک کنم ؟ میتونم بگم حقتون رو دودستی دارید به یه نفر دیگه میدید ، با این نخوندنا 😐✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
وانیتاس عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1512 سلام ، منظورتون تابستون هست ؟ 🌸✅ بله برای تابستون چی شروع کنم بخونم میشه برای حاجت دلم دعا کنید (: