2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست

عذر ميخوام زياد شد سوالام

براي كنكور فقط كتاب هاي درسي رو بخونيم كافيه؟

و اينكه ار چه پايه هايي مياد؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                

سلام وقت بخیر من کنکوری ۴۰۵ هستم بنظرتون من این تابستون باید دهم و یازدهم رو جمع بندی کنم یا دوازدهم ...

سلام وقت شمام بخیر  ؛ این سوال کلی هست/ شما بهتره یه سری مطالب رو از پایه دهم و یازدهم بخونید چون پیش نیازه دوازدهم هستن و اگه مطالعه نشن در نهایت نتیجه خوبی نخواهین گرفت / پس تابستون باقی مانده رو رو مطالب پایه وقت بزارین ... 

میتونین خصوصی بهم پیام بدین تا بهتون مشاور معرفی کنم 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ممنون ميشممن دارم ميرم دهم و ميخوام برم تجربيهم حفظياتم خوبه هم رياضيم. نمره علومم 19 عه و رياضي ...

اینکه بخواین بترسین در هر حالت خوب نیست  / نمرات خوبی دارین و اگه به مطالب زیست و شیمی همون علوم علاقه دارین رشته تجربی مناسبه/ میتونین خصوصی پیام بدین این موضوع رو جدی تر بررسی کنیم 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

عذر ميخوام زياد شد سوالامبراي كنكور فقط كتاب هاي درسي رو بخونيم كافيه؟و اينكه ار چه پايه هايي مياد؟

خیر /کنکور  = آزمون+ کتاب درسی + کمک درسی + ویدئو 👌✅

من امسال سال اولی بود ک کنکور دادم و کلا از اول سال ۴۰۳ تا یکی دوماه قبل حال روحیه بشدت افتضاحی داشتم یک کلمه هم درس نخوندم از خونه ک اصلا بیرون نرفتم همش گوشه اتاقم بودم همش ت خونه دلم پوسیده دیگه ولی الان ک حالم خوب شده دوست دارم درس بخونم (درسم خیلی خوب بودمتاسفانه ولی گند زدم و الان صفر صفرم) از یه طرفم خانوادم‌میخوان برن مسافرت درحد یه هفته خیلی دوست دارم برم اخه خیلی وقته هیچجا نرفتم میترسم برم و عقب بمونم وبازم چیزی قبول نشم اخه رشته تاپ‌میخوام چون هوش و استعدادشو واقعا دارم ولی اخه برم‌مسافرت الان بعدش بخوام شروع کنم میشه اواسط مرداد دیر نیست؟🥲🥲

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

ویدیو حتما واجبه ببینیم؟

میشه معرفی کتید 

برای انسانی 

و اینکه برای شروع روزی چهار و پنج ساعت کافیه؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

یازدهم انسانی 

نمره ۱۷.۵ داشته باشی خیلی بده؟ترمیم باید بشه؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
من امسال سال اولی بود ک کنکور دادم و کلا از اول سال ۴۰۳ تا یکی دوماه قبل حال روحیه بشدت افتضاحی داشت ...

سلام و درود / هر کس پر طاووس خواهد جور هندوستان کشد / به هر حال چون روحیتون عوض میشه میتونین برید / این جمله که از الان شروع کنم یا فلان زمان دیر نیست ؟ واقعا مزخرفه متاسفانه یا خوشبختانه / اونی که بخواد به چیزی برسه و هدف داشته باشه میدونه کی و چه جوری شروع کنه 🙂✅

ویدیو حتما واجبه ببینیم؟میشه معرفی کتید برای انسانی و اینکه برای شروع روزی چهار و پنج ساعت کافیه؟

سلام/ راجب دیدن یا ندیدن ویدئو نظری ندارم / با روزی ۴ ساعت عالیه به شرطی که ارتقا بدین به مرور 🌸✅

یازدهم انسانی نمره ۱۷.۵ داشته باشی خیلی بده؟ترمیم باید بشه؟

سلام / خیلی بد نیست/ بستگی داره هدفتون چی باشه و چه درسی هست 👌✅

ببخشید با تراز کل 7000میشه پرستاری ازاد منطقه 3اورد؟؟ خواهش میکنم هرکی میدونه جواب بدهتراز تقریبی ...

سلام بله / حتی دولتی جاهای پرت شهریه پرداز شانس دارین 🌸✅