سلام وقت بخیر من کنکوری ۴۰۵ هستم بنظرتون من این تابستون باید دهم و یازدهم رو جمع بندی کنم یا دوازدهم ...
سلام وقت شمام بخیر ؛ این سوال کلی هست/ شما بهتره یه سری مطالب رو از پایه دهم و یازدهم بخونید چون پیش نیازه دوازدهم هستن و اگه مطالعه نشن در نهایت نتیجه خوبی نخواهین گرفت / پس تابستون باقی مانده رو رو مطالب پایه وقت بزارین ...
میتونین خصوصی بهم پیام بدین تا بهتون مشاور معرفی کنم 🌸✅
ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله ممنون ميشممن دارم ميرم دهم و ميخوام برم تجربيهم حفظياتم خوبه هم رياضيم. نمره علومم 19 عه و رياضي ...
اینکه بخواین بترسین در هر حالت خوب نیست / نمرات خوبی دارین و اگه به مطالب زیست و شیمی همون علوم علاقه دارین رشته تجربی مناسبه/ میتونین خصوصی پیام بدین این موضوع رو جدی تر بررسی کنیم 🌸✅
ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
من امسال سال اولی بود ک کنکور دادم و کلا از اول سال ۴۰۳ تا یکی دوماه قبل حال روحیه بشدت افتضاحی داشتم یک کلمه هم درس نخوندم از خونه ک اصلا بیرون نرفتم همش گوشه اتاقم بودم همش ت خونه دلم پوسیده دیگه ولی الان ک حالم خوب شده دوست دارم درس بخونم (درسم خیلی خوب بودمتاسفانه ولی گند زدم و الان صفر صفرم) از یه طرفم خانوادممیخوان برن مسافرت درحد یه هفته خیلی دوست دارم برم اخه خیلی وقته هیچجا نرفتم میترسم برم و عقب بمونم وبازم چیزی قبول نشم اخه رشته تاپمیخوام چون هوش و استعدادشو واقعا دارم ولی اخه برممسافرت الان بعدش بخوام شروع کنم میشه اواسط مرداد دیر نیست؟🥲🥲
بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜
من امسال سال اولی بود ک کنکور دادم و کلا از اول سال ۴۰۳ تا یکی دوماه قبل حال روحیه بشدت افتضاحی داشت ...
سلام و درود / هر کس پر طاووس خواهد جور هندوستان کشد / به هر حال چون روحیتون عوض میشه میتونین برید / این جمله که از الان شروع کنم یا فلان زمان دیر نیست ؟ واقعا مزخرفه متاسفانه یا خوشبختانه / اونی که بخواد به چیزی برسه و هدف داشته باشه میدونه کی و چه جوری شروع کنه 🙂✅