2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
سلام ، به طور ‌کلی تراز معدلتون از تراز کنکورتون بیشتر میشه با این نمرات / کف قبولی پزشکی شهرای تیپ ...

الان من باید خوشحال باشم یا برم گریه کنممم😭😭

بهم گفته بودن تیپ دو رو میاری .. بعد اینکه ارتش هم ۹۴۰۰ تا ۹۵۰۰ مگه نمی‌گرفت؟؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه جواب سوال منم بدی . لطفااا🙏🙏پنج ساله پشت کنکورم امسال قبول نشم خانواده ام لهممم میکنن

نوبتی جواب همه رو میدیم/ مرسی که صبورید 🤍✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

تراز کل ۸۰۰۰ تجربی چی قبول میشی؟رادیو آزاد میاری

سلام ‌ ، به طور کلی رشته های پیرا تیپ ۲ و ۳ و بهداشت و پرستاری آزاد شانس قبولی دارین 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

سلام ‌ ، به طور کلی رشته های پیرا تیپ ۲ و ۳ و بهداشت و پرستاری آزاد شانس قبولی دارین 🌸✅

ینی رادیولوژی شاملش میشه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
من ۱۳ سال از فضای کنکور دور بودم...دوسال توو مسیر کنکورمخانواده متشنج و سرکارم میرماز اون طرفم نمیتو ...

ایول داره این اراده / یکم بهتره مسیر رو بهبود بدین و با تست زنی و این چیزا بیشتر آشنا بشین / قطعا با ساعت مطالعه ۶ الی ۸ پیوسته میتونید رشته خوب قبول بشید 🌸✅

صفر نیستم اما خب مثل بقیه هم خوب نیستم

میخواین یه تایم مشاوره براتون بزاریم ، شاید به دردتون خورد و دیدگاهتان عوض شد 🌸✅

ایول داره این اراده / یکم بهتره مسیر رو بهبود بدین و با تست زنی و این چیزا بیشتر آشنا بشین / قطعا با ...

چشم

ممنون گلم💕💕

یه کم استراحت میکنم چن روزی تا شروع کنم مجدد

کتاب تستهامم واسه زیست ایکیو و شیمی ایکیو و فیزیک میکرو و ریاضی هم تکالیف کرمی از ایکیو

از مهر هم ازمون کار میکنم

بدترین و ضعیف ترین حالت پزشکی رتبه کشوری چند میخوادیا داروسازی چی

این آمار و ارقام به نظرم ثبات ندارن و زیاد به کارتون نیاد / ولی پزشکی حداقل زیر ۱۵ کشوری نیازه 🌸✅

الان من باید خوشحال باشم یا برم گریه کنممم😭😭بهم گفته بودن تیپ دو رو میاری .. بعد اینکه ارتش هم ۹۴۰ ...

حرفایی که من یا دوستانم میزنیم طبق آمار و قبولی های سال قبله / یه چیز کلیه / شمام با این اطلاعات شانس قبولی خوبی دارین 👌✅

بعد یه سوال دیگپرستاری یا مامایی؟شما راضین از پرستاریآخه مامایی می تونم مطب بزنم

خدا راضی باشه 😅 / آره راضیم/ اینو دیگه باید از بچهای ماما بپرسم / البته ماماها کارشون به نسبت پرستاری راحت تره 👌✅

چشمممنون گلم💕💕یه کم استراحت میکنم چن روزی تا شروع کنم مجددکتاب تستهامم واسه زیست ایکیو و شیمی ایکی ...

خواهش میکنم / خیلیم خوب/ یه چنل داریم روبیکا دوست داشتین آیدی بدم 🌸✅