2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
سلام ، به طور ‌کلی تراز معدلتون از تراز کنکورتون بیشتر میشه با این نمرات / کف قبولی پزشکی شهرای تیپ ...

الان من باید خوشحال باشم یا برم گریه کنممم😭😭

بهم گفته بودن تیپ دو رو میاری .. بعد اینکه ارتش هم ۹۴۰۰ تا ۹۵۰۰ مگه نمی‌گرفت؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه جواب سوال منم بدی . لطفااا🙏🙏پنج ساله پشت کنکورم امسال قبول نشم خانواده ام لهممم میکنن

نوبتی جواب همه رو میدیم/ مرسی که صبورید 🤍✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

تراز کل ۸۰۰۰ تجربی چی قبول میشی؟رادیو آزاد میاری

سلام ‌ ، به طور کلی رشته های پیرا تیپ ۲ و ۳ و بهداشت و پرستاری آزاد شانس قبولی دارین 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

سلام ‌ ، به طور کلی رشته های پیرا تیپ ۲ و ۳ و بهداشت و پرستاری آزاد شانس قبولی دارین 🌸✅

ینی رادیولوژی شاملش میشه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
من ۱۳ سال از فضای کنکور دور بودم...دوسال توو مسیر کنکورمخانواده متشنج و سرکارم میرماز اون طرفم نمیتو ...

ایول داره این اراده / یکم بهتره مسیر رو بهبود بدین و با تست زنی و این چیزا بیشتر آشنا بشین / قطعا با ساعت مطالعه ۶ الی ۸ پیوسته میتونید رشته خوب قبول بشید 🌸✅

صفر نیستم اما خب مثل بقیه هم خوب نیستم

میخواین یه تایم مشاوره براتون بزاریم ، شاید به دردتون خورد و دیدگاهتان عوض شد 🌸✅

ایول داره این اراده / یکم بهتره مسیر رو بهبود بدین و با تست زنی و این چیزا بیشتر آشنا بشین / قطعا با ...

چشم

ممنون گلم💕💕

یه کم استراحت میکنم چن روزی تا شروع کنم مجدد

کتاب تستهامم واسه زیست ایکیو و شیمی ایکیو و فیزیک میکرو و ریاضی هم تکالیف کرمی از ایکیو

از مهر هم ازمون کار میکنم

بدترین و ضعیف ترین حالت پزشکی رتبه کشوری چند میخوادیا داروسازی چی

این آمار و ارقام به نظرم ثبات ندارن و زیاد به کارتون نیاد / ولی پزشکی حداقل زیر ۱۵ کشوری نیازه 🌸✅

الان من باید خوشحال باشم یا برم گریه کنممم😭😭بهم گفته بودن تیپ دو رو میاری .. بعد اینکه ارتش هم ۹۴۰ ...

حرفایی که من یا دوستانم میزنیم طبق آمار و قبولی های سال قبله / یه چیز کلیه / شمام با این اطلاعات شانس قبولی خوبی دارین 👌✅

بعد یه سوال دیگپرستاری یا مامایی؟شما راضین از پرستاریآخه مامایی می تونم مطب بزنم

خدا راضی باشه 😅 / آره راضیم/ اینو دیگه باید از بچهای ماما بپرسم / البته ماماها کارشون به نسبت پرستاری راحت تره 👌✅

چشمممنون گلم💕💕یه کم استراحت میکنم چن روزی تا شروع کنم مجددکتاب تستهامم واسه زیست ایکیو و شیمی ایکی ...

خواهش میکنم / خیلیم خوب/ یه چنل داریم روبیکا دوست داشتین آیدی بدم 🌸✅