2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
میخوام پشت بمونم چطور فیزیو بیارم اصلا میشه اورد لطفا تاپیک اخرمم بخون

سلام ، چرا نشه؟ پایتون چطوره ؟ اگه واقعا هدف داشته باشین ، قطعا شدنیه 🌸👌✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

میخوام پشت بمونم چطور فیزیو بیارم اصلا میشه اورد لطفا تاپیک اخرمم بخون

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از فردا قراره شروع کنم برای تیر بخونم. تا الان مغزم درگیر بود و خسته نهایی ها و جنگ بودم

تیر سال بعد؟

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم 

پزشکی مناطق دور و تیپ ۳ بله شانس دارین 👌✅

از الان تا کنکور 1405 با پایه خیلی ضعیف میتونم خودم رو برسونم و رشته تاپ قبول بشم لطفاً کاملا منطقی جواب بده نه برای امید دادن رشتمم تجربیه

پزشکی مناطق دور و تیپ ۳ بله شانس دارین 👌✅

نمره بدم میشه بگین منم کجا ها قبول میشم ؟ 

فیزیک 20 شیمی 19.5 زیست 19 ریاضی 19.5 عربی 19 فارسی 19.25 زبان 20 هویت 19 سلامت 17 دینی 18 اعتراض زدم 

چند میده تراز ؟ با تراز کنکور ۹۴۰۰ منطقه یک که شاید در حد ۱۰۰ تا بیشتر شد تا تیر 😕

پزشکی کدوم منطقه ها رو میتونم بیارم ؟ 

سوال مهمتر من . اگه بخوام برم پزشکی ارتش چند درصد شانس دارم بپذیرم .

سلام میتونین بگین از فصل ۷ زیست یازدهم (تولید مثل)چند سوال کنکور میادو اینکه چند تاش مستقل هستاین خی ...

سلام ، به طور ‌کلی این فصل ترکیب میشه / خصوصا با فصل هورمون ها و ... 

ولی میشه گفت اگه ۳ یا ۴ سوال بیاد ازش حدود ۱ یا ۲ تا مستقل میاد 👌✅

با نمره های ۱۳ و ۱۰ و ۱۴ پشت کنکوری شدمممو میترسم بخونم و نشهنمیدونم با این حس چیکار کنم

کسی که این نمرات رو گرفته بستگی داره تو شرایطی بوده / خونده باشین یا نه ؟ بترسین از همین حالا باختین .... ✅ 

سلام ، به طور ‌کلی این فصل ترکیب میشه / خصوصا با فصل هورمون ها و ... ولی میشه گفت اگه ۳ یا ۴ سوال بی ...

میشه جواب سوال منم بدی . لطفااا🙏🙏

پنج ساله پشت کنکورم امسال قبول نشم خانواده ام لهممم میکنن

از الان تا کنکور 1405 با پایه خیلی ضعیف میتونم خودم رو برسونم و رشته تاپ قبول بشم لطفاً کاملا منطقی ...

حقیقت از الان میشه یه کارایی ‌کرد ... / ولی به شرطی ‌که از الان باشه ! 👌✅

کسی که این نمرات رو گرفته بستگی داره تو شرایطی بوده / خونده باشین یا نه ؟ بترسین از همین حالا باختین ...

من ۱۳ سال از فضای کنکور دور بودم...دوسال توو مسیر کنکورم

خانواده متشنج و سرکارم میرم

از اون طرفم نمیتونم بیخیال کنکور بشم و نمیدونم مداوم با روزی ۵ الی ۷ ساعت بشه قبول شد یا نه

البته این ترسها هم هست که نشه

نمره بدم میشه بگین منم کجا ها قبول میشم ؟ فیزیک 20 شیمی 19.5 زیست 19 ریاضی 19.5 عربی 19 فارسی 19.25 ...

سلام ، به طور ‌کلی تراز معدلتون از تراز کنکورتون بیشتر میشه با این نمرات / کف قبولی پزشکی شهرای تیپ ۳ همون تراز ۹۰۰۰ به بالاست و برای شهرای تیپ ۲ و ۱ تراز بالای ۱۰ الی ۱۱ میخاد به مراتب / پزشکی ارتش به نسبت پزشکی های تیپ ۲ و ۱ قبولیش بهتره 👌✅

صفر نیستم اما خب مثل بقیه هم خوب نیستم

از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم

اگه میشه اینم بگیدکه کدوم فصل های زیست مستقل زیادی دارهبه جز گوارش ، حواس ، جریان اطلاعات

زیاد یادم نیست که 😅 / میتونی فصل ۱ دوازدهم و ژنتیک دوازدهم رو هم اضافه کنید به فصول مستقل 👌✅