دورتون بگردمم ممنونممم🥺❤️میشه واسه استمرار داشتن تو درس خوندن چندتا راه بهم پیشنهاد بدین؟🥲
خواهش میکنم عزیزم 🤍🤍 / مهمترینش داشتن هدف کوتاه مدت و در نهایت یه هدف بلند مدت ، کوتاه مدت مثلا این هفته باید ۵۰۰ تا تست بزنم و این فصلا رو بخونم ، بلند مدت هم مثلا تابستون دهم و یازدهم رو جمع بندی کنم ، یه هدف کلی هم هست مثلا میخام فلان دانشگاه یا فلان رشته قبول بشم چقدر باید تلاش کنم و بخونم ... / در کل به این فکر کن که قرار نیست کسی دستت رو بگیره و همه دنبال نقطه ضعف توان همین انگیزه ای میشه واسه خوندن 🌸✅
ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کف تراز قبولی پرستاری و اتاق عمل میگین چقدره؟ و چه درصدایی لازمه
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤