2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
دورتون بگردمم ممنونممم🥺❤️میشه واسه استمرار داشتن تو درس خوندن چندتا راه بهم پیشنهاد بدین؟🥲

خواهش میکنم عزیزم 🤍🤍 / مهمترینش داشتن هدف کوتاه مدت و در نهایت یه هدف بلند مدت ، کوتاه مدت مثلا این هفته باید ۵۰۰ تا تست بزنم و این فصلا رو بخونم  ، بلند مدت هم مثلا تابستون دهم و یازدهم رو جمع بندی کنم ، یه هدف کلی هم هست مثلا میخام فلان دانشگاه یا فلان رشته قبول بشم چقدر باید تلاش کنم و بخونم ... / در کل به این فکر کن که قرار نیست کسی دستت رو بگیره و همه دنبال نقطه ضعف توان همین انگیزه ای میشه واسه خوندن 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کف تراز قبولی پرستاری و اتاق عمل میگین چقدره؟ و چه درصدایی لازمه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اینجانب حوصله ی جمع بندی ندارم، قشنگ زحمات یکسالم داره میره روی هوا

سلام ، تقریبا موافقم 🌸🤫✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

کف تراز قبولی پرستاری و اتاق عمل میگین چقدره؟ و چه درصدایی لازمه

سلام 

به طور کلی تراز بالای ۷۰۰۰ هزار و درصدای حدود ۳۰ 🌸✅

سلام روزتون بخیر می تونم سوال راجب تراز و رتبه و اینا بپرسم؟

سلام 

بفرمایید 🌸✅

سلام بفرمایید 🌸✅

زیست : 18.75

ریاضی :16.75

فیزیک : 17

شیمی : 19.5

ادبیات : 17.75

دینی :20

عربی : 19.25

زبان :15.25

هویت : 14

سلامت :17.75

البته سلامت ریاضی شیمی دینی و عربی ماله پارساله

این نمرات تراز 8500 میده 

و با کنکور 10 هزار می تونم امید به پزشکی دولتی داشته باشم؟منطقه 2 هستم

آنچه هرگز مهم نبود ؛ حال ما بود 🖤

زیست : 18.75ریاضی :16.75فیزیک : 17شیمی : 19.5ادبیات : 17.75دینی :20عربی : 19.25زبان :15.25هویت : 14س ...

پزشکی مناطق دور و تیپ ۳ بله شانس دارین 👌✅