2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
درود زودتر شروع کنید ؛ افسوس این تایم باقی مونده رو نخوردید بعدها 👌🌸✅

با چه تراز و رتبه ای قبول شدی

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من خیلی حالم بده کنکور فنی و شهریوری هستم. انق حالم بده از نظر روحی فکری و جسمیی که نمیتونم برم سر د ...

سلام ، میگذره این روزا ... 

شاید نیاز باشه باهم حرف بزنیم 👌✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

کسی برنامه واسه انسانی نداره؟مدرسه نرفتم اصلا نمیدونم چجوری بخونم

سلام ، چه پایه ای هستین ؟ 🌱✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

سلام چی؟ ✅

میگم شما تراز و رتبتون چند بود که پرستاری قبول شدی چه سالی

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

میگم شما تراز و رتبتون چند بود که پرستاری قبول شدی چه سالی

401 / 8900 تراز / ۵۵۸۹ رتبه🌸✅

تموم کردم پشت کنکوریم الان

متیونین از برنامه قلم چی استفاده کنید یا مشاور بگیرین 🌸✅

فلا فداتشم استارت زدم به امید خدا. اگر کمکی لازم داشتم درخواست میدم بهتون🥺❤️

خیلیم خوب / من درخدمتم 🌸✅

401 / 8900 تراز / ۵۵۸۹ رتبه🌸✅

چه اون سال با این تراز رتبه خوبی داده