2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
با یک سال دوری از کنکور ، دوباره کنکور دادم ، یعنی ۲ مرتبه / درصدا اختصاصی حدود ۴۰ و عمومی ها فارسی ...

عزیزم نظرت درباره ویدئو دیدن چیه

مثلا درسی مث زیست و شیمی درسنامه بخونم بهتره یا ویدئو

و هم چنین ریاضی و فیزیک 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم نظرت درباره ویدئو دیدن چیهمثلا درسی مث زیست و شیمی درسنامه بخونم بهتره یا ویدئوو هم چنین ریاضی ...

اگه خود خوان نیستین و پایه ضعیفی دارین توصیه میکنم ویدئو ببینید اما تا زمانی که راه بیوفتین و نحوه مطالعه کردن رو بفهمین ، در کنار ویدئو تست های آموزشی زیادی کار کنید 👌✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

عزیزم اطلاع داری من که منطقه ۳ هستم با تراز کل ۹۱۰۰ مثلا امکانش هست پزشکی روزانه بیارم ؟ یا تعهدی و ...

سلام و درود پزشکی تعهدی بله شانس دارین / روزانه دانشگاه های پرت و تیپ ۳ شانس متوسطی دارید 👌✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

سلام وقتتون بخیر 🌺 

دینی 19. 25

فارسی 18.25

عربی18

ریاضی 17.25

فیزیک 17.5

هویت 17.75

شیمی 16.75

زیست 15.5

سلامت 14.25

زبان 13.5 البته زیست رو اعتراض میزنم با زبان و سلامت... به نظرتون میتونم امیدداشته باشم با تراز کنکور 11000 به سه رشته تاپ

اگه خود خوان نیستین و پایه ضعیفی دارین توصیه میکنم ویدئو ببینید اما تا زمانی که راه بیوفتین و نحوه م ...

خیلی وقتا از درس خوندن فرار میکنم 

انگار برام عادت شده 

راهی هست اینطوری نباشم

واقعا درس خوندنو دوس دارم🥲

سلام وقتتون بخیر 🌺 دینی 19. 25فارسی 18.25عربی18ریاضی 17.25فیزیک 17.5هویت 17.75شیمی 16.75زیست 15.5سل ...

سلام چند درس آخری رو ... !  / تراز کنکور اوکیه / بله شانس خوبی دارید 👌✅

خیلی وقتا از درس خوندن فرار میکنم انگار برام عادت شده راهی هست اینطوری نباشمواقعا درس خوندنو دوس دار ...

بهتره یه نفر حواسشون بهتون باشه ، پیگیر باشن که افت نکنین 👌✅

سلام چند درس آخری رو ... ! / تراز کنکور اوکیه / بله شانس خوبی دارید 👌✅

اردیبهشت ندادم در واقع ... تیپ چند به نظرتون تیپ 1 دولتی میشه؟ درباره اینکه آزاد و پردیس هم تیپ 1 بشه میشه نظر بدین ❤️🥺

اردیبهشت ندادم در واقع ... تیپ چند به نظرتون تیپ 1 دولتی میشه؟ درباره اینکه آزاد و پردیس هم تیپ 1 بش ...

اگه ترازتون به این شکل باشه تیپ ۱ شانس دارین ولی تیپ ۲ قطعا میشه 🌸✅