2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من بعد از هر امتحان پاسخ برگ رو چک میکردم امکان نداشت نمره ای زیر ۱۵ داشته باشم الان نمراتم اکثرا زیر ۱۰ 

اعتراض بزنم چقد اضاف میشه؟

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ببخشید اسی دوستان کسی هست پی دی اف جلسه اول مشاوره استادفروغی نیاروداشته باشه؟؟

سلام ، خدا ببخشه ، اینجا متعلق به خودتونه 🌱✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

با تراز ۸۲۰۰ انسانی و معدل نهایی با محاسبه ضریب بشه ۱۸.۵ بدون ضریب ۱۷.30میتونم گیلان و مازندران و ال ...

سلام و درود ترازتون کمه ، شانس بهتری برای دانشگاهای تیپ ۳ و پرت  دارین 🌷✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

سلام من بعد از هر امتحان پاسخ برگ رو چک میکردم امکان نداشت نمره ای زیر ۱۵ داشته باشم الان نمراتم اکث ...

سلام و درود ؛ مطمئنید ؟؟؟ این همه اختلاف/ شما اگه اعتراض بزنید و درست باشه میتونید حقتون رو بگیرین ولی بعدی میدونم در حد ۵ نمره ... 🌸✅

سلام و درود ؛ مطمئنید ؟؟؟ این همه اختلاف/ شما اگه اعتراض بزنید و درست باشه میتونید حقتون رو بگیرین و ...

واقعا داغونم من یک سال زحمت کشیدم 

پدرم گفته دیگه نمیذارم کنکور تیر رو بدی 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

واقعا داغونم من یک سال زحمت کشیدم پدرم گفته دیگه نمیذارم کنکور تیر رو بدی

چیزی تا کنکور تیر نمونده، تلاشتون رو کنید 🌸✅

به نظرتون با مدرسه عادی میشه به جایی رسید

سلام ، صد البتهههه 👌✅

چه سالی قبول شدین و سال چندمتون بودمیشه درصداتونو بگید

با یک سال دوری از کنکور ، دوباره کنکور دادم ، یعنی ۲ مرتبه / درصدا اختصاصی حدود ۴۰ و عمومی ها فارسی ۲۵ عربی دینی ۷۰ زبان ۱۰ 🌸✅