دانشجوپرستار مدیر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 عنوان کنکوریا 🔥🔥🙆♂️🥲☹ | مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست در چه وضعین ؟ خدا قوت 🌸🤍 ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅ 1404/03/30 | 15:00 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادیاnadia0_0 عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 606 ببخشید درصدات ومیگی میانگین ۴۲ ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍
deliiikhoo عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 894 ببخشید اسی دوستان کسی هست پی دی اف جلسه اول مشاوره استادفروغی نیاروداشته باشه؟؟
aq1221 عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 40 با تراز ۸۲۰۰ انسانی و معدل نهایی با محاسبه ضریب بشه ۱۸.۵ بدون ضریب ۱۷.30میتونم گیلان و مازندران و الزهرا تهران و اصفهان و شیرازحقوق یا روان قبول بشم
راز66نهال عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 4244 سلام من بعد از هر امتحان پاسخ برگ رو چک میکردم امکان نداشت نمره ای زیر ۱۵ داشته باشم الان نمراتم اکثرا زیر ۱۰ اعتراض بزنم چقد اضاف میشه؟ به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 ببخشید اسی دوستان کسی هست پی دی اف جلسه اول مشاوره استادفروغی نیاروداشته باشه؟؟ سلام ، خدا ببخشه ، اینجا متعلق به خودتونه 🌱✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 با تراز ۸۲۰۰ انسانی و معدل نهایی با محاسبه ضریب بشه ۱۸.۵ بدون ضریب ۱۷.30میتونم گیلان و مازندران و ال ... سلام و درود ترازتون کمه ، شانس بهتری برای دانشگاهای تیپ ۳ و پرت دارین 🌷✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 سلام من بعد از هر امتحان پاسخ برگ رو چک میکردم امکان نداشت نمره ای زیر ۱۵ داشته باشم الان نمراتم اکث ... سلام و درود ؛ مطمئنید ؟؟؟ این همه اختلاف/ شما اگه اعتراض بزنید و درست باشه میتونید حقتون رو بگیرین ولی بعدی میدونم در حد ۵ نمره ... 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
راز66نهال عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 4244 سلام و درود ؛ مطمئنید ؟؟؟ این همه اختلاف/ شما اگه اعتراض بزنید و درست باشه میتونید حقتون رو بگیرین و ... واقعا داغونم من یک سال زحمت کشیدم پدرم گفته دیگه نمیذارم کنکور تیر رو بدی به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 واقعا داغونم من یک سال زحمت کشیدم پدرم گفته دیگه نمیذارم کنکور تیر رو بدی چیزی تا کنکور تیر نمونده، تلاشتون رو کنید 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 عزیزم چه رشته ای میخونی سلام ، پرستاری 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
صدای_من عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 708 سلام ، پرستاری 🌸✅ چه سالی قبول شدین و سال چندمتون بودمیشه درصداتونو بگید
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 به نظرتون با مدرسه عادی میشه به جایی رسید سلام ، صد البتهههه 👌✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 چه سالی قبول شدین و سال چندمتون بودمیشه درصداتونو بگید با یک سال دوری از کنکور ، دوباره کنکور دادم ، یعنی ۲ مرتبه / درصدا اختصاصی حدود ۴۰ و عمومی ها فارسی ۲۵ عربی دینی ۷۰ زبان ۱۰ 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅