دانشجوپرستار مدیر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 عنوان کنکوریا 🔥🔥🙆♂️🥲☹ | مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست در چه وضعین ؟ خدا قوت 🌸🤍 ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅ 1404/03/30 | 15:00 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 چشم درخواست دادم بهتون تایید شد ✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 44824 چرا یه عده که تراز عالی داشتن رو مصاحبه فرهنگیان دعوت نکردناما تراز پایینترها را دعوت کردن ؟ شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 چرا یه عده که تراز عالی داشتن رو مصاحبه فرهنگیان دعوت نکردناما تراز پایینترها را دعوت کردن ؟ بعید میدونم اینجوری باشه ✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 44824 بعید میدونم اینجوری باشه ✅ دختر فامیل .حتی آموزش پرورش هم رفتن . تراز پایینا رو دعوت کردن . این مونده . گریه میکنه شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 دختر فامیل .حتی آموزش پرورش هم رفتن . تراز پایینا رو دعوت کردن . این مونده . گریه میکنه ترازش چند بوده ؟ ✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 44824 ترازش چند بوده ؟ ✅ هشت هزار و خورده ای شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 هشت هزار و خورده ای چرا اینجوری واقعا 🙄✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 44824 چرا اینجوری واقعا 🙄✅ نمیدونم . گفتن انگار انتخاب رشته اش مشکل بوده شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 نمیدونم . گفتن انگار انتخاب رشته اش مشکل بوده احتمال زیاد 👌✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
هانا1403 عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 2170 فارغ التحصیلا برای شیمی و فیزیک و زیست و ریاضی چه کتابایی کمک درسی بگیرن؟سطح متوسط لایک نکن خواهر من
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8787 سلام عزیزم من ساعت خوابم یکم بهم ریخته توی تایم پریود ولی درسمو میخونم مشاورم زنگ زده گفته من سر خودم 💔چی جوابشو بدم نمیخوام به خودش اجازه بده به من بی احترامی کنه و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 فارغ التحصیلا برای شیمی و فیزیک و زیست و ریاضی چه کتابایی کمک درسی بگیرن؟سطح متوسط سلام و درود شیمی میکرو یا بهمن بازرگان فیزیک خیلی سبز یا نشر الگو زیست پینوکیو یا نشر الگو ریاضی مهرو ماه یا خیلی سبز ✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 سلام عزیزم من ساعت خوابم یکم بهم ریخته توی تایم پریود ولی درسمو میخونم مشاورم زنگ زده گفته من سر خود ... سلام و درود بهتره سریع به وضع نرمالتون برگردین ؛ مهم نیست جوابشو بدین ✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
ghazall000 عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 494 من با تراز اردیبهشت 10600 و معدل 19/47 به نظرم دندان اصفهان میارم؟
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 من با تراز اردیبهشت 10600 و معدل 19/47 به نظرم دندان اصفهان میارم؟ سلام و درود ترازتون به نسبت معدل یه کوچولو پایینه / اصفهان شانس زیادی ندارین ولی سایر تیپ یک ها اوکین 👌✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅