2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من هیچی دوروزه شروع کردن بخونم ولی کم کاری میکنم همش😓استرس تایم کنکور دارماینکه نمی‌دونم دقیق چه تا ...

سلام ، خوبه که ادامه بدین / به اخبار توجه نکنید فرض کنید نهایت ۲۰ روز دیگه برگزار میشه 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

وای نپرسسسسسسسسسسس

کلی فیلم تو تل دارم الان تل نمیاددددد

نمیدونم چه گوهی بخورم

گوگل هم نمیاد حداقل فیلم های ماز رو نگاه کنمممم

پریودم هستمممممممممممم

دارم از دل‌درد میمیرمممممم

مشکلات شخصی شما،نمیتونه دلیل خوبی برای رفتارتون باشه.لطفا کمی شعور اجتماعی داشته باشید! ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

وای نپرسسسسسسسسسسسکلی فیلم تو تل دارم الان تل نمیادددددنمیدونم چه گوهی بخورمگوگل هم نمیاد حداقل فیلم ...

سلام 

چه سختتتت / وای فای که تل رو میاره 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

زیست کلاس عظیمی و ای کیو جامع

شیمی کلاس بابایی و خیلی سبز دهم و دوازدهم و مبتکران دو جلدی یازدهم و مسایل خیلی سبز

فیزیک کلاس یحیوی و فیزیکوتراپی

ریاضی کلاس کرمی و ای کیو جامع

منابعم چطوره؟کافیه؟

بعد من امسال دوازدهم بودم خواستم پشت بمونم واسه اینکه هوشم خوبه و امسال تلاش نکردم و دچار کمالگرایی شدم و میخاستم همه چی کامل باشه تا شروع کنم

بعد بگید تفریحاتم چجوری باشه؟

یه مشکل دیگه هم دارم خیلی حرف های نامید کننده خانواده و حسادت فامیل رو مخم میره

زیست کلاس عظیمی و ای کیو جامعشیمی کلاس بابایی و خیلی سبز دهم و دوازدهم و مبتکران دو جلدی یازدهم و مس ...

بله ، تست هارو قورت بدین 👌✅

کمکم کنید چجوری برنامه ریزی کنم و بهش پایبند باشم؟

سلام و درود

شخصی پیام بدین 🌸✅

بعد من امسال دوازدهم بودم خواستم پشت بمونم واسه اینکه هوشم خوبه و امسال تلاش نکردم و دچار کمالگرایی ...

اوکیه ؛ درستش می‌کنیم، نگران نباشید 🌸✅