دانشجوپرستار مدیر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 عنوان کنکوریا 🔥🔥🙆♂️🥲☹ | مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست در چه وضعین ؟ خدا قوت 🌸🤍 ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅ 1404/03/30 | 15:00 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 خسته درحال جمعبندی دوباره و در انتظار نمرات خدا قوت 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
elham6655 عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1607 من هیچی دوروزه شروع کردن بخونم ولی کم کاری میکنم همش😓استرس تایم کنکور دارماینکه نمیدونم دقیق چه تاریخیه اعصابمو خورد میکنه 😭
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 من هیچی دوروزه شروع کردن بخونم ولی کم کاری میکنم همش😓استرس تایم کنکور دارماینکه نمیدونم دقیق چه تا ... سلام ، خوبه که ادامه بدین / به اخبار توجه نکنید فرض کنید نهایت ۲۰ روز دیگه برگزار میشه 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
فاطیما1385 عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 1116 وای نپرسسسسسسسسسسسکلی فیلم تو تل دارم الان تل نمیادددددنمیدونم چه گوهی بخورمگوگل هم نمیاد حداقل فیلم های ماز رو نگاه کنممممپریودم هستممممممممممممدارم از دلدرد میمیرمممممم مشکلات شخصی شما،نمیتونه دلیل خوبی برای رفتارتون باشه.لطفا کمی شعور اجتماعی داشته باشید! ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 وای نپرسسسسسسسسسسسکلی فیلم تو تل دارم الان تل نمیادددددنمیدونم چه گوهی بخورمگوگل هم نمیاد حداقل فیلم ... سلام چه سختتتت / وای فای که تل رو میاره 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
همونخوشگل٥٥٥٦٦ عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 1073 زیست کلاس عظیمی و ای کیو جامعشیمی کلاس بابایی و خیلی سبز دهم و دوازدهم و مبتکران دو جلدی یازدهم و مسایل خیلی سبزفیزیک کلاس یحیوی و فیزیکوتراپیریاضی کلاس کرمی و ای کیو جامعمنابعم چطوره؟کافیه؟
همونخوشگل٥٥٥٦٦ عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 1073 بعد من امسال دوازدهم بودم خواستم پشت بمونم واسه اینکه هوشم خوبه و امسال تلاش نکردم و دچار کمالگرایی شدم و میخاستم همه چی کامل باشه تا شروع کنمبعد بگید تفریحاتم چجوری باشه؟یه مشکل دیگه هم دارم خیلی حرف های نامید کننده خانواده و حسادت فامیل رو مخم میره
elham6655 عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1607 سلام ، خوبه که ادامه بدین / به اخبار توجه نکنید فرض کنید نهایت ۲۰ روز دیگه برگزار میشه 🌸✅ ممنونم عزیزم
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 زیست کلاس عظیمی و ای کیو جامعشیمی کلاس بابایی و خیلی سبز دهم و دوازدهم و مبتکران دو جلدی یازدهم و مس ... بله ، تست هارو قورت بدین 👌✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 کمکم کنید چجوری برنامه ریزی کنم و بهش پایبند باشم؟ سلام و درودشخصی پیام بدین 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 بعد من امسال دوازدهم بودم خواستم پشت بمونم واسه اینکه هوشم خوبه و امسال تلاش نکردم و دچار کمالگرایی ... اوکیه ؛ درستش میکنیم، نگران نباشید 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 ممنونم عزیزم موفق 🤍✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅