2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله کم‌کاری خودم

همین که واقف هستین جای تحسین داره ، بهتره بهبود بدین نوع برنامتون رو رو ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

من از صبحه اومدم پانسیون خدا شاهده یه خط هم نخوندم:(نمیدونم از کجا شروع کنم برای مرور گیج گیجم اصلا

از صبح 😐😐 / چه رشته ای هستین ؟ ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

دیگه مهم نیس تسلیم شدم میرم توانبخشی امسال شاید کلا ترک تحصیل کردم

عه / چه رشته ای؟ ✅

من امسال میرم دهم اگه میتونید راهنمایی یا پیشنهادی بهم بدید ممنون میشم

درود عزیزم ، برا تابستون پیشنهاد بدم ؟ 🌸✅

شهرخودم فقط فیزیو کاردرمانی داره یکی ازاین دوتا هرکدوم دراد

هر دو رشته عالین که 🌸✅

درود عزیزم ، برا تابستون پیشنهاد بدم ؟ 🌸✅

هر چیزی باشه ممنون میشه میخواستم پیش خوانی کنم ولی فعلا درگیر آزمون تیزهوشانم .... استفاده از گوشیم خیلی وقتمو میگیره در این مورد هم ممنون میشم کمک کنید 

واقعا نسبت به پیرا چی

بله /بعد از سه رشته تاپ فیزیو حرف اولو میزنه🌸✅

هر چیزی باشه ممنون میشه میخواستم پیش خوانی کنم ولی فعلا درگیر آزمون تیزهوشانم .... استفاده از گوشیم ...

آهان درسته / خدمتتون بگم که گوشی عامل شکسته / بعد از آزمون یه دو هفته استراحت کنید و بعدش شروع کنید پیش خوانی / یادتون باشه که از همین الان شروع کنید بازیو بردی / ۳ سال تلاش مداوم آدم خیلییی پری از شما میسازه 🌸✅