دانشجوپرستار مدیر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 عنوان کنکوریا 🔥🔥🙆♂️🥲☹ | مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست در چه وضعین ؟ خدا قوت 🌸🤍 ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅ 1404/03/30 | 15:00 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهربوننن عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 5163 سلام ، یکم مونده ها .. جوری باشین که بعدا حسرت نخورین 🌸✅ شما میدونید تاریخ کنکور چه زمانی افتاده؟ مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 نه ولی پاسخنامه هارو دیدم متوجه شدم چقد خراب کردم وقتی میگم خرابزیر ۱۵ منظورمه اوه ؛ همه درسا رو ؟ ✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
کنکوری1404ام عضویت: 1404/02/09 تعداد پست: 1730 سلام ، همه همینو میگن تقریبا ولی کسی میبره که تا آخرش ادامه بده 🌸✅ من واقعا نمیتونم باید چندسال پیش شکست وقبول میکردم
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 دلیلش خودم هم نمی دونم و اینکه نمی خونم و میدونم قبول نمیشم ولی گریه هم می کنم فازم مشخص نیست طبیعیه؛ ولی خب این مدت باقی مونده رو بخونید بعدش راحت میشین 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 شما میدونید تاریخ کنکور چه زمانی افتاده؟ هنوز مشخص نیست ؛ باید تصمیم گیری کنن هفته آینده 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 من واقعا نمیتونم باید چندسال پیش شکست وقبول میکردم ناامید نشید ، خیلی از بچها بعد از دو یا ۳ بار کنکور دادن نتیجه گرفتن 🌸👌✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
ـعلیـ۳۱۳ عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 1999 من دانشجوی دبیری ام امروز شروع کردم به خوندن برای کنکور دوسال دیگه میخوام کنکور بدم ان شاالله اگر بشه فعلا نیم ساعت کتاب درسی شیمی دهم خوندم 😅یک مشاور هم درخانوادمون هست که دندانپزشکه میخوام از اون برنامه بگیرم
کنکوری1404ام عضویت: 1404/02/09 تعداد پست: 1730 ناامید نشید ، خیلی از بچها بعد از دو یا ۳ بار کنکور دادن نتیجه گرفتن 🌸👌✅ منتظرروز مرگمم کارم ازسه بارگذشته
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 من دانشجوی دبیری ام امروز شروع کردم به خوندن برای کنکور دوسال دیگه میخوام کنکور بدم ان شاالله اگر ب ... درود ؛ عالیه که، موفق باشید 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 منتظرروز مرگمم کارم ازسه بارگذشته دور از جون ، کی دیپلم گرفتین ؟🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 بله دلیلش رو میدونین؟ ✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
kordia85 عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4985 من از صبحه اومدم پانسیون خدا شاهده یه خط هم نخوندم:(نمیدونم از کجا شروع کنم برای مرور گیج گیجم اصلا خراسان شمالی🤍