2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
نه ولی پاسخنامه هارو دیدم متوجه شدم چقد خراب کردم وقتی میگم خراب‌زیر ۱۵ منظورمه

اوه ؛ همه درسا رو ؟ ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش خودم هم نمی دونم و اینکه نمی خونم و میدونم قبول نمیشم ولی گریه هم می کنم فازم مشخص نیست

طبیعیه؛ ولی خب این مدت باقی مونده رو بخونید بعدش راحت میشین 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

شما میدونید تاریخ کنکور چه زمانی افتاده؟

هنوز مشخص نیست ؛ باید تصمیم گیری کنن هفته آینده 🌸✅

من واقعا نمیتونم باید چندسال پیش شکست وقبول میکردم

ناامید نشید ، خیلی از بچها بعد از دو یا ۳ بار کنکور  دادن نتیجه گرفتن 🌸👌✅

من دانشجوی دبیری ام امروز شروع کردم به خوندن برای کنکور 

دوسال دیگه می‌خوام کنکور بدم ان شاالله اگر بشه 

فعلا نیم ساعت کتاب درسی شیمی دهم خوندم 😅

یک مشاور هم درخانوادمون هست که دندانپزشکه می‌خوام از اون برنامه بگیرم

من دانشجوی دبیری ام امروز شروع کردم به خوندن برای کنکور دوسال دیگه می‌خوام کنکور بدم ان شاالله اگر ب ...

درود ؛ عالیه که، موفق باشید 🌸✅

منتظرروز مرگمم کارم ازسه بارگذشته

دور از جون ، کی دیپلم گرفتین ؟🌸✅