2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
من پایم خیلی بد نیست میتونم جمعو جور کنم برای امسال ولی نمره‌های نهاییم به دلایلی بد شد دینی ۱۸زبان ...

بودن و داشتیم کسایی که با نمره میانگین ۱۴ شروع کردن و به رشته های تاپ رسیدن ؛ ناامیدی معنی نداره اصلاااا 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما ورودی چ سالی هستین و اینک درصدا و رتبتونو میگید

۴۰۱ / درصدا حدود ۴۵ / رتبه هم ۵۵۸۹ منطقه .. 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

بودن و داشتیم کسایی که با نمره میانگین ۱۴ شروع کردن و به رشته های تاپ رسیدن ؛ ناامیدی معنی نداره اصل ...

اخه من میخوام تلاش کنم ولی این نمره‌های یازدهم یه نقطه سیاهی شده واسم که میگم اگه سال بعدم خوب بدم اینا خرابش میکنه

اخه من میخوام تلاش کنم ولی این نمره‌های یازدهم یه نقطه سیاهی شده واسم که میگم اگه سال بعدم خوب بدم ا ...

اگه اگه اگه کارو قطعا خراب میکنه ؛ بهتره خودتون رو بهبود بدین ، مطمئنم نتیجه میگیرین 🌸✅

عزیزم از پرستاری راضی هستی؟خداقوت به همه کادر درمان

تشکر ؛ تقریبا بله 🌸✅

موفق باشید .. خودتون راضی هستید؟؟ اکثرن میگن نیاید پشیمون میشید فلان

من جدا از همه بله راضیم 🤍✅