2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
من پایم خیلی بد نیست میتونم جمعو جور کنم برای امسال ولی نمره‌های نهاییم به دلایلی بد شد دینی ۱۸زبان ...

بودن و داشتیم کسایی که با نمره میانگین ۱۴ شروع کردن و به رشته های تاپ رسیدن ؛ ناامیدی معنی نداره اصلاااا 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما ورودی چ سالی هستین و اینک درصدا و رتبتونو میگید

۴۰۱ / درصدا حدود ۴۵ / رتبه هم ۵۵۸۹ منطقه .. 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

بودن و داشتیم کسایی که با نمره میانگین ۱۴ شروع کردن و به رشته های تاپ رسیدن ؛ ناامیدی معنی نداره اصل ...

اخه من میخوام تلاش کنم ولی این نمره‌های یازدهم یه نقطه سیاهی شده واسم که میگم اگه سال بعدم خوب بدم اینا خرابش میکنه

اخه من میخوام تلاش کنم ولی این نمره‌های یازدهم یه نقطه سیاهی شده واسم که میگم اگه سال بعدم خوب بدم ا ...

اگه اگه اگه کارو قطعا خراب میکنه ؛ بهتره خودتون رو بهبود بدین ، مطمئنم نتیجه میگیرین 🌸✅

عزیزم از پرستاری راضی هستی؟خداقوت به همه کادر درمان

تشکر ؛ تقریبا بله 🌸✅

موفق باشید .. خودتون راضی هستید؟؟ اکثرن میگن نیاید پشیمون میشید فلان

من جدا از همه بله راضیم 🤍✅