2777
2789
چه قدر ناراحت كننده است همجنس خودت بهت لقب خيابانى بده    

حیف که مردا خیابونی ندارن چون همشون خیابونن😀

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت باید خودش درست باشه...همه جور آدم تو خیابون هست

گیسو جان جواب آزمایشت کی میاد؟

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

مرد باید ذاتش خوب باشه   اگه ذاتن خراب و چشم چرون باشه کاری نمیشه کرد😐 حالا بگو شوهرت چی تعریف کرد  کنجکاو شدم 😁

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

یه جایی خواندم که نوشته بود برای همسرتون تکرار نشدنی بشید،،،،،،،طوری براش خانمی کن و دلبری که نتونه نمونتو پیدا کنه،،،،،نوشته بود اگه براش بهترین باشی،،،حتی بعد از مرگت هم نمیتونه راحت جاتو پرکنه

من خودم یکی دوبار این صحنه رو دیدم ک زنه کنار خیابون واستاده بود ماشینا بوق  میزدن ی حرکتاییم میکرد زنه خیلی بد بود ب شوهرم گفتم چرا اونجوری میکنی زد رو دستم گفت ی بار دیگه نگاه کنی با من طرفی اصلا کلا رفتم تو افق😐😐 

خودتو بزن به بي خيالي،چرا اصلا ما زنها بايد فكرمونو درگير اين چيزا كنيم،مرد اگر درست نباشه هيچ كاري نميشه كرد،اگرم درست باشه و تحت تربيت صحيح خودش ميدونه چي درسته چي غلط،الان كه فقط زناي خيابوني نيستن.توو محل كار انواع آدما هستن.كهشوهره تو بيشتر از تو با اونا در روز ارتباط داره و ميبينشون،يا هر جاي ديگه.من كه تا جايي كه تونستم سعي كردم ي مردِ معقول ،خوب و بدشناس انتخاب كنم،ديگه باقيه زندگيمم سپردم ب خدا و سعيم اينه ب اين چيزا فكر نكنم،شما هم همينكارو بكن و اين افكارو فقط از خودت دور كن

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
چه قدر ناراحت كننده است همجنس خودت بهت لقب خيابانى بده    

عزیزم من کاری به موضوعِ تاپیک ندارم نظرم رو هم گفتم که مرداگر شریف باشه دنبالِ این کارا نمیره

اما به نظرت به زنی که راه میفته توی خیابون سرش رو میکنه توی ماشین و قیمت میگه چی میشه گفت؟؟؟؟؟؟زنِ نجیب؟؟؟؟زنِ پاک؟؟؟؟؟چی؟

داداشم یکبار تعریف میکرد رفته بودیم شمال کنارِخیابون واستاده بودیم و زنگ میزدیم به سوییت ها ببینیم کدوم رو بگیریم یهو یه زنه سرش رو از شیشه آورد تو و گفت 2 تاتون با هم 50 تومن😐😐😐😐😐😐

داداشم میگفت از بس ارزون بود ازش ترسیدیم فرار کردیم😁😁😁😁😁

خب فاحشه و خیابونی ان دیگه چی باید بهشون بگیم؟؟؟

.Pain🔥you made me a believer

والله راهکاری به نظرم نمیرسه دوستان درست میگن ،همه جا بد و خوب هست مرد باید ذات خودش پاک باشه و به همسرش و زندگیش متعهد باشه و گرنه مرغ که نیست پاشو ببندی جایی نره

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

دوستان ربطی به ایمان به خدا نداره همکار من نماز اول وقت میخوند کربلا هر سال میرفت ولی تو عقد بود متاهل بود تو پی وی دوستم رفته بود ببخشید باهاش میخواست لاس بزنه

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....