2777
2789

زنه خیابونی همه جا وجود داره و نمیشه مرد هم ک بیرون نره و دست وپاشو ببندیم...پس مرد باید خودش چشم پاک باشه

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصولا در برابر هر زن خیابانی یک مرد خیابانی هست.

و یه انسان شریف چه زن و چه مرد خودش رو وارد چنین روابطی نمیکنه.

وقتی به خانما چنین لقبی میدیم عملا هم به خانمها توهین میکنیم و هم اقایون من جمله همسران خودمون.

یعنی اونها رو فاقد عقل و درایت و پاکدامنی میدونیم ؛افرادی که با هر اشاره ای میرن.

و صد البته اگر کسی از نظرتون انقدر بدون قدرت تشخیص بوده چرا حاضر به ازدواج باهاش شدید؟

مرد همیشه در خطر اینه ک گرفتار شهوتش بشه و خیلی در این مورد نسبت ب زن ضعیف تره من فکر میکنم اگه مرد همه جوره توخونه و زندگیش ب آرامش برسه دیگه نیازی پیدا نمیکنه ک بخواد بیخود خرج زنای خیابانی کنه فقط تو فکر این باش ک همسرتو ب آرامش روحی برسونی 

انرژی مثبت بخشیدن ب افراد دور وبرت حالتو خوب میکنه😊
تو محل کارم میبینم همکارا چجوری با این جور زنا رابطه دارن ،میگن طبیعیه همه مردا میکنن کلی عصبی شده& ...

بيخود گفتن كه طبيعيه . مرد اگه پاك باشه سراغ اين چيزا نميره. اگرم هرزه باشه كه قابل كنترل نيست. اولا تو محيطهاي كاري اكثر فقط لاف مي زنن. اينا كه خرج زن و بچه ندارن چطور اين غلطا رو مي كنن. بعد هم شما رعايت حرمت و محرم و نامحرم رو بكن شوهرتم بسپر به خدا.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

تا مرد خیابونی نباشه زن خیابونی هم به وجود نمیاد 

پس فکر نکنید مردا معصوم هستن و زن ها گولشون میزنن!

والا ما هر بار رفتیم بیرون تا بیاییم خونه از ده تا مرد نه تاشون در حال هرزه گیری بودن یا تیکه انداختن یا ......

مردا خودش دنبال این چیزا نباشه جای نگرانی نیست

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
مرد همیشه در خطر اینه ک گرفتار شهوتش بشه و خیلی در این مورد نسبت ب زن ضعیف تره من فکر میکنم اگه مرد ...

تفكر جهان سومي 

زن و مرد هيچ فرقي ندارند . زنها كه حساس تر هستند و نيازمند توجه و محبت بيشتر....