2777
2789
عنوان

خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی تا حالا قد ۱۷۵ واسه پسرا بلند حساب میشه؟ نهایتا متوسطه. قد شما عالیه، کاری به وزنت نداشته باش ...

اتفاقا ی پسر ک قدش از من بلند تره دیروز به گوشم رسید ک گفته بوده چقدر بلنده قدش خیلی از منطقت خوشم امد عزیزم تو چ مدلی رو میشناسی ک ویژیگی های ظاهریش شبیه منع؟❤️

هزیزم منم قدم ۱۶۱ بعضیا میگن واعی کوتاهی فلان ولی خودم راضیم مردم هممممیشششههههههه حرف برا زدن دارن ...

چرا بنظرم بیشترین دلیلش اینه ک با دختر خالمیم همه جا اون همیشه ب چشم فامیل از همه خوشگل تر میاد همه میگن اون خوشتیپ و خوشگله همه همیشه با اون خوبن

وزن میتونم بگیرم الان یکم مراعات میکنم ک یه وقت کنترلش از دست نره چقد خوب صورتم ک درازه با فیلر حل م ...

ببین تحت نظر دکتر باش حتما کم کم اضافه کن که پوستت ترک برنداره

دکتر عباس یوسفی نژاد توی شیرازه خیلی خوبه کارش عضو هیئت علمی دانشگاه شیرازم هست، من خودم میرم پیشش برای کاهش وزن 

میتونی انلاین هم ازش برنامه بگیری فک کنم 230 تومن باشه

ببین دکتر فرقانی کارش بیسته توی تزریق فیلر و اینا، یجوری طبیعی و خوشگل کارو درمیاره که انگار هیچ کاری با صورتت نکردی

خوشکلی یه چیز نسبیه  نطر خودت مهمه  نه دیگران. خودت خودتو اگه خوشکل نمیدونی یا روی اعتماد بنفست کار کن یا کارهای زیبای  نچرال انجام بده لب بالات یه سیسی فیلر میخواد خال چشمت ایراد نیست اتفاقا  اگه دوسداشتی عمل  کن  وزنت اگه کمه با یه رژیم درست خودتو تپل کن صورت کشیده خوشکله دوسداری تپل شه جوانه گندم با ماست بخور  صبحا ناشتا ژله بخور  سیب زمینی پخته  بخور با کره و تخم مرغ ابپز  خلاصه هر چیزی راه حلی داره  قدت که عالیه  وزنتم مناسب باشه خیلی خوسکلتر میشی 

دیروز ی حرف ناراحت کننده راجب قدم از کسی ک انتظار نداشتم شنیدم کلا اعتماد بنفسم رفت

حقیقتا..نباید اصلا اهمیت بدی 

مدلا رو نگاه کن..همشون قد بلندن و وزنشون تو همین رنجه =) 

و چقدر هم خوش استایلن... رنگ پوستت هم ب نظرم خوبه صرفا حساس شدی.. 

آخه مگه چیه خال داشته باشی واقعا ؟ نهایتش بعدا عمل کن اگه خیلی رو مخت بود ولی بازم چیزی نیست که زشت باشه...

ببین مدل موها رو نگاه کن با توجه به فرم صورتت اینجوری بهتر میتونی خودتو دوست داشته باشی عزیزم 

سطح دغدغه ات خیلی جالبه

هرچی خدا به آدم داده قشنگه اینقدر بیکارین که مدام تو آینه دنبال یه مشکل تو خودتون می گردین

برو یه کاری انجام بده سرت شلوغ بشه اصلا دیگه وقت نداری این چیزا رو ببینی تا اینکه بخوای اعتماد به نفستم از دست بدی.

بعدشم آدمی که می خواد اعتماد به نفسش بالا بره باید یه کار مفید انجام بده تا حس مفید بودن بهش دست بده نه اینکه خودشو دست کاری کنه