2777
2789
عنوان

خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 67 پست

به نظرم قیافت جوریه که امیدوار باشی 

چون میتونی درست کنی خودتو 

راستی اینم بگم 

قدت عالیهههه 

قد بلندا هیچوقت قدر قدشونو نمیدونن و نمیدونن چقدر قشنگه 

برو توی یوتیوب و مدل های ارایشی مدل مو و ... مناسب فرم صورتت رو انجام بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باباااا من قدم ۱۷۴ با وزن ۵۰! حس باربی بودن دارم عاشق خودمم یعنی چی در مورد خودت اینجوری حرف میزنی

دیروز ی حرف ناراحت کننده راجب قدم از کسی ک انتظار نداشتم شنیدم کلا اعتماد بنفسم رفت 

فرم صورت کشیدمو با قد ۱۷۵ چه کار کنم

قدت ک خیلی خوبه تو پر بشی عالی میشی،صورتت هم برو ژل لب زدنی مشاوره بگیر از دکتر خوب که چجوری پرش کنی...سخت نگیر الان زمونه ای شده که استایل خوب ساختن مهم تر از قیافه و ایناس...برو فیتنس بذار فرم بگیری

درباره قد و وزنت که باید بگم واقعا احمقی خیلیا آرزوی قد و وزن تورو دارن بقیه چیزاتم که بد نیستحداقل ...

ی سری حرفا رو راجب قدم میشنوم ک میگن خیلی بلنده از پسرای قد بلند بلند تره:(

بابا خب به درک به من که میگن بلند تازه قدم ۱۷۰ از خوشحالی بال در میارم باید کلا دیدگاهت عوض شه نسبت به خودت 

I'm just girl 🎀
عزیزم هیچکس زشت نیستپول میخواد پوووولکشیدگی صورت و لب با فیلر درست میشه تا حد زیادیتحت نظر متخصص تغذ ...

وزن میتونم بگیرم الان یکم مراعات میکنم ک یه وقت کنترلش از دست نره چقد خوب صورتم ک درازه با فیلر حل میشه؟ عوارض نداره؟

به نظرم قیافت جوریه که امیدوار باشی چون میتونی درست کنی خودتو راستی اینم بگم قدت عالیهههه قد بلندا ه ...

امتحان کردم همه چیو ولی همیشه همه از دختر خالم ک از من بزرگتره تعریف میکنن من هیچوقت دیده نمیشم

هزیزم منم قدم ۱۶۱ بعضیا میگن واعی کوتاهی فلان 

ولی خودم راضیم 

مردم هممممیشششههههههه حرف برا زدن دارن هیچوقت نمیتونی همرو راضی نگه داری

از کی تا حالا قد ۱۷۵ واسه پسرا بلند حساب میشه؟ نهایتا متوسطه. قد شما عالیه، کاری به وزنت نداشته باش ولی بدن‌سازی رو شروع کن و پروتئین زیاد مصرف کن، خیلی سریع هیکلت مثل مدلا میشه

اگه دقت کرده باشی خیلی از مدل‌های واقعی دوره‌ی اوج فشن‌شوها لب‌های نازک و صورت‌های کشیده دارن، به ادمایی که فرم چهره‌اشون شبیهته توجه کن که چطور میکاپ میکنن و یاد بگیر. در نهایت اینکه حتی اگه اینکارا رو هم نکنی تمرین کن با خودت با محبت صحبت کنی، تو با خواهر کوچیک‌ترت اینطور صحبت میکنی و ایراد میگیری؟ پس با خودت چرا اینطور حرف میزنی؟