2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کی؟

با آخریش که میشه همسرم خب یکی دو ماه تو شرکتشون کارورزی میرفتم دیگه وقتی پروژه تموم شد فهمید دیگه نمیخوام بیام دعوتم کرد بیرون رفتیم کافه اعتراف کرد عاشقمه 

خیلی نمیخواد ارایش کنی ساده برو

پارک نرو، یه کافه ببردت حتما

شیک باش، بوی خوب بده

درست بشین اعتماد به نفس داشته باش

سوالای درست حسابی ازش بپرس ببین میتونه شوهر درست حسابی باشه یا نه 

قرار اول برام گل و هدیه گرفته بود

من سرماخورده بودم و حالت تهوع داشتم ولی چون بهش قول داده بودم همو ببینیم اومد دنبالم 

اون موقع موتور داشت با موتور تو سرما رفتیم بیرون

شام گرفت ولی چون من حالم بد بود نتونستم بخورم بعدش رفت سوپر مارکت برام خرید کرد ببرم خوابگاه سوپ و این چیزا 

الان خداروشکر نامزدمه اون روزا هم گذشت و بهترین ماشین رو هم گرفت و همیشه میگه روزای سخت کنارم بودی الان حق داری تو روزای خوبمم باشی 

تقریبا سه ساله از اولین قرار مون میگذره اون موقع دوست بودیم 

تو پارکینگ خونه مون بود،بهم حلقه ی نقره داد بعد از ده سال هنوزم دستم میکنم،داشتم حرف میزدم براش که یهو لبامو بوسید

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

من بچه بودم 16 سالم بوددر اووووجججج بی احتیاطی رفتم بیرونولی خداروشکر ادم خوبی بود😂 شانس اوردم از ا ...

قرار اپل چیا گفتییین چیکار کردید کجا زفتید😂

ازدواج کردین؟

والا من ی دیت رفتم طرف بوی پیاز و باقالی میداد ژولیده پولیده اون شد اولین و آخرین قرارم😂😂اون وقت مردم میرن سر قرار طرف واسشون ادکلن چند میلیونی میزنه 

خدایا یکار کن ازم خواستگاری کنه مرسی خداجون🎀🥲🥹

یاد سفارش شهاب (رادش) به ستاره (شقایق دهقان) توی مسافران افتادم 😂

گفته بود توی قرار اول بگو رژیمم بعدش ستاره رفته بود سر قرار و ۱۳ تا سالاد سفارش داد و گفت رژیمم 😂😂

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

من اولین دیت زندگیم ۱۷ سالگیم بود پسره ۲۲ سالش بود

رفتیم دور و اطراف شهر وسط تابستون ساعت ۳ ظهر مردیم از گرما و برگشتیم🤣

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم