2777
2789
عنوان

خانوما چیکار میکنین با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 2699 بازدید | 58 پست

منم دست و دلم به ماری نمیره. تهران موندم و جایی نرفتم . یه کم کاز های خونه رو میکنم سرم گرم بشه یه کم کتاب میخونم. به شوهرم میگم کمتر اخبار نگاه کنیم بچه استرس میگیره یه کم فیلم ببینیم

زبان کره ای و فرانسوی میخونم فیام میبینم مجسمه میسازم

ای بابا جیمین شی از سربازی برگشتن

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما روزا خونه هستیم شبا میزنیم بیرون خیلی صدا اینا میاد میترسم

مواظب باشین وقتی بیرونین

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

منم دست و دلم به ماری نمیره. تهران موندم و جایی نرفتم . یه کم کاز های خونه رو میکنم سرم گرم بشه یه ک ...

اره اره هیچ پیش بچه اخبار نگاه نکنین طفلک گناه داره میترسه

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

من تمام کار و زندگیم ب اینترنت وابسته بود اگ نیاد بدبخت میشم نت رو وصل کنن الان وصلش نمیکنن بیان ب ک ...

اره واقعا انلاین شاپا خیلی اذیت شدن تازه خودشونو جمع کرده بودن

اصلا با هیچ فیلتری بالا نمیاد

بابا مال من کلا سیاه شده صحفش

نگران آیندم البته قبل از جنگم کلی نگران بودم فرقی نکرده از این لحاظ برام حس میکنم سردرگمم 

نگران بی پولیم 

میخام بدونم عشقم تو چه وضعیتیه ... فک کنم قراره بره سربازی 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼