2777
2789
عنوان

خانوما چیکار میکنین با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 2699 بازدید | 58 پست
بیشتر با دخترم انیمیشن میبینم.سریال هایی که همه قسمت هاش اومده میبینم .....چون حوصله ی اینکه وایسم ...

از تلویزیون نگاه میکنین؟

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو برنامه‌های داخلی سریال ایرانی یا ترکیه یا انیمیشن میتونین ببینین

کارای عقب موندتونو بکنین مثلا دکمه فلان لباس افتاده

آهنگ گوش کنین نقاشی بکشین

البته حق دارین که حوصله نداشته باشین هممون همینیم:)

با اجازه ادمینببخشید چرا تاپیک میزنم مینویسه بزودی منتشر میشه؟

فکر کنم باید اول ببینن اوکی بود پست بشه 

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

بچها من سالهاست یه بیماری مزمن دارم .. لطفاً برای شفای من یه صلوات مهمونم کنید اجرتون با آقا امام حس ...

انشالله هرچه زودتر به حق امام حسین خوب بشی جانم

هیچی من تو تلگرام با افراد ناشناس چت میکنم😄🤫

اخه چجوری تلگرام دارین من میخام فقط دو دیقه برم داخل تلگرام فایلامو بردارم نمیشه

زندگیم فلج شده

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

من اینستامو میخوام

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

من تمام کار و زندگیم ب اینترنت وابسته بود اگ نیاد بدبخت میشم 

نت رو وصل کنن الان وصلش نمیکنن بیان ب کسایی ک کار انلاین داشتن پول بدن متاسفم واسه تک تکشون با این وضعی ک داریگ