2777
2789

من تو ذهنم اینه که پسر باید پیش قدم بشه اما خب طرف نمیاد جلو و شایدم برعکس یکی منو دوست داره و بهم نمیگه ، کلا باید چیکار کرد؟ آدم خوش برخورد و مهربونی ام نسبتا هم اجتماعی ام اینطوری نیست که بگم فراری میدم پسرا رو تنها عیبی که دارم اینه که یکم اضافه وزن دارم و صورتم پفه ، موهام کم پشته و دماغمم قوز داره

دوستم توی فضای مجازی کلی عکس با لباس باز از خودش میذاره و کلی خواستگار و پیشنهاد داره😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اعتماد به نفس داشته باش خودتو بپذیر 

البته میتونی لاغر کن به خاطر سلامتیت 

و سعی کن کارایی کنی ک علاقت نسبت به خودت بیشتر شه 

با یه باشگاه میتونی اعتماد به نفستو افزایش بدی 

تا وقتی خودتو دوس نداشته باشی توقع نداشته باش کسی دوست داشته باشه 

و چیز دیگ ای ک گفتی بستگی داره یسریا غرورشون نمیزاره به طرف بگن ولی خیلیا گفتن و فهمیدن ک دو طرفه بوده 

و برعکسشم هست 

اگ میدونی نگی تا اخر عمر تو دلت میمونه پس بگو

بهترینا نصیبت زیبا💜💖

گروه آبی💙💙وزن شروع:۶۹ .... وزن هدف:۵۹
به نظرم اگه کسی رو دوست داری بهش بگوچون عشق خیلی قشنگه

آخه میگن دختر نباید به پسر بگه ، انتظار من اینه که اون بیاد جلو ، حداقلش اینه که سعی کنه به بهونه های مختلف حرف بزنه باهام ولی وقتی میبینم کاری نمیکنه با خودم میگم خب شاید نمیخواد دیگه

عزیزم اعتماد به نفس داشته باش خودتو بپذیر البته میتونی لاغر کن به خاطر سلامتیت و سعی کن کارایی کنی ک ...

نه من همینطوری هم اوکیم با خودم ولی خب به هر حال روی اعتماد به نفسم تاثیر میذاره ، قراره باشگاه برم تابستون 

خب الان چیکار باید کرد؟🥲 قاعدتا پسر باید پیش قدم بشه نه؟ از اینا نیست که بگم یهویی شد، چندین ماهه فکرم درگیرشه 

من ترجیح می‌دم پسر پیش قدم بشه 

بلخرع عرف نیست دختر پیشدستی کنه

اما دور ورم داشتم که پا پیش گذاشتن و الانم رابطه‌شون از یسالم فرا تر رفته 

بستگی به خلقیات خودت داره اگه میتونی غرورتو زیر پا بذار و بسم الله 

اما به اینم فک کن که اون چه حسی داره بهت اصن می‌خوادت یا از این متوهما نباشه که تا بهش گفتی فک کنه چه گ.وهیه

فقط نگاش کن اونم عمیق تا مغز و اسخونش نفوذ کنه و طولانی

این واسه من جواب داد

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
بهش بگو اگه حس می‌کنی دو طرفه ولی اگه حس می‌کنی یه طرف ه غیر مستقیم بگو

خب نمیدونم چی بگم بهش ، توی صفحه چت مون اگه نگاه کنی در اکثر مواقع شروع کننده من بودم 

ولی حس میکنم با همون دوستم اوکی بوده ، با اون خیلی صمیمی بود مثلا تو چت بهش میگفت فدات و قربونت و اینا ، یادمه یه شب تا ساعت ۴ برا همدیگه ریلز میفرستادن(دوستم هم اتاقیم و همکلاسیمه)