2777
2789
عنوان

وقتی از یکی خوشمون میاد باید چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 22 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید شرایط ازدواج نداره نمیتونه پیشنهاد بده به.نظرم غیر مستقیم از دهنش حرف بکش ببین نظرش در مورد ...

آره خب الان سنامون کمه به نظرم ، اما همین که حرفی نمیزنه اذیتم میکنه ، مثلا همیشه سر اینکه فلانی کجاییه کل کل داریم منم در همون راستا یه استوری گذاشتم و انتظار داشتم ریپلای کنه تا بحث باز بشه حتی دوستشم اومد دایرکتم گفت اما حتی لایکم نکرد ، خب آدم نمیدونه چی بگه دیگه

نه من همینطوری هم اوکیم با خودم ولی خب به هر حال روی اعتماد به نفسم تاثیر میذاره ، قراره باشگاه برم ...

من خودم یه سال پیش خیلی لاغر بودم امسال سز کنکور ترکیدم از چاقی

و خب میدونم چه حسیه و دارم لاغر میکنم 

خیلییییی تاثیز داره

گروه آبی💙💙وزن شروع:۶۹ .... وزن هدف:۵۹
ببین تو زندگی ت پر رو باش

میترسم سنگ رو یخم کنه ، خیلی میگفت بیاین چهارتایی بریم بیرون یعنی من و دوستم و اونو دوستش ، اما تو اون قرار من و دوستش وسیله ای رودیم که این قرار صورت بگیره ، یعنی دارم میگم اولش با دوستم صمیمی بود و الان با هم مشکل پیدا کردن و خب ناگفته نماند کسی که با این مدل بیرون رفتنا مخالفت کرد من بودم چون معتقد بودم دختر نباید دم دستی باشه🤦‍♀️ و هیچوقت احساس واقعیش نسبت به من و دوستم رو نفهمیدم