هرچیزی و هرکسی میتونه روزی من رو خسته کنه و دیگه برام هیچ اهمیتی نداشته باشه تاکید میکنم هرچیزی و هرکسی؛بجز تو...من هیچ وقت از تو سیر نمیشم...با از دست دادن هرچیزی کنار اومدم اما در نبود تو جون دادم...وقتی برگشتی انقدر کافی بودی که من همه ی عادت ها ،آدم ها و خیلی از موارد بیهوده ی زندگیمو که در نبودت معتادشون شده بودم رو به راحتی از بین بردم و ترک کردم و همه چیو الک کردم...من با تو آدم خوش حال تری ام...تو هستی عکس میگیرم،غذا میپزم،زود بیدار میشم،درس میخونم،اکسپلورم شاده و پر از لالی(دخترمون(:)...مثل پاییز ۱۴۰۰ که تازه باهات آشنا شده بودم و حرفات برام تازگی داشت،هنوزم همون اندازه برات ذوق دارم و برام جذابی...اوه جدی جدی داره پنج سال میشه...اون موقع ها تو همسن الان من بودی و من فکر میکردم خییلییی بزرگی:)...شاید تنها حسرت زندگی من همون زمانیه که باهم نبودیم و مسیرهایی که به غلط طی کردم...کاش یه پاک کن داشتم میتونستم همه ی اون مدت و جزئیاتش و آدماش رو پاک کنم وهیچی ازشون یادم نیاد...فقط تو باشی و تو...هیچ چیزی نتونست باعث شه ما همو برای همیشه ترک کنیم ... ما تا ابد جامون تو بغل همه💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)