13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 2839 عنوان مامانا بگین چیکار کنم شیرم زیاد بشه 141 بازدید | 12 پست نزدیک بیست روزه زایمان کردم ولی شیرم کمه بچه سیر نمیشه و دارم شیر خشک میدم بیشترنوک سینم هم کوچیک بود و جمع میشد خوب نمیگرفتچند روزه قرص شیر افزا لاکتاول گرفتمولی بازم خوب نیست خیلی کمه 1404/03/29 | 02:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریخی_خوش_شانس عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 343 شیر تو روزای اول کمه و همون کم سیرش میکنه، میبری بهداشت اگه بهت گفت قد و وزن بچه طبق نمودار رشده ینی رشدش خوبهولی در کل ماکارونی، آبگوشت و کله پاچه و دلستر شیرو زیاد میکنن
عممم۲ عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 2362 قرص شیرافزا بگیر بخور ، ،زیره رازیانه ، ریحان سوپ جو اینا شیرو زیاد میکنه مایعات واز همه مهمتر آراااااامششششش هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
یک،دوست،قدیمی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1735 فندوق شیرت رو قوی میکنه کاربر هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 2839 قرص شیرافزا بگیر بخور ، ،زیره رازیانه ، ریحان سوپ جو اینا شیرو زیاد میکنه مایعات واز همه مهمتر آرااا ... اااخ این مدت چندین بار تنش داشتم و نگرانیخودمم گاهی احوالم بهم میریزه از بعد زایمان و سختیش😭شیر افزا گرفتم چند وقت بعد اثر میکنه
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 2839 شیر تو روزای اول کمه و همون کم سیرش میکنه، میبری بهداشت اگه بهت گفت قد و وزن بچه طبق نمودار رشده ینی ... اخه از من بیست روز داره میگذره خیلی کم شدهوزنش کم شده بود دگ دارم شیر خشک میدم
مامی_پارساودوقلوها عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9026 بعضیا ژنتیکی شیرشون کمه هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
مامان_مهرسا_سه عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 11437 مایعات زیاد بخور شیر خیلی شیر و زیاد میکنهمیان وعده باید بخوری از همه مهم تر خواب خوب. اگ کم بخوابی شیر کم میشهولی بعضی ها شیرشون کلا کمه نباید خودت سرزنش کنی ی چیز طبیعی خدا روشکر شیر خشک اختراع شده بچه سیر کنهحرف بقیه هم مهم نباشه برات ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
مامان_مهرسا_سه عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 11437 اخه از من بیست روز داره میگذره خیلی کم شدهوزنش کم شده بود دگ دارم شیر خشک میدم کلا بدنت اینجوری چه اشکال داره شیرخشک بده برا چی عصر میخوری؟مادر ک زایمان میکنه ۲ ماه اول باید شیرش بریزه وقتی بچه سیر نمیشه یعنی بدنت شیر زیاد تولید نمیکنه ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 2839 کلا بدنت اینجوری چه اشکال داره شیرخشک بده برا چی عصر میخوری؟مادر ک زایمان میکنه ۲ ماه اول باید شیرش ... اره خداروشکر شیرخشک هست ولی دوس دارم خودم بدم احساسم بهتر میشه وقتی خودم شیر نمیدم حالم بد میشه واقعا؟ یعنی بنظرت ممکن نیست بهتر بشه؟ به همین امید بودم😢بعد همینکه شیر خشک میدم و سینه مک نمیزنه کمترش نمیکنه؟
bahar7491 عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 52 دمنوش رازیانه بخور آب هویج هم عالیه در کل استرس و کمبود خواب کمبود مایعات مصرفی شیر کم میشه اگه خوب بخوابی و مایعات خوب بخوری و استرس نداسته باشی شیرت بیشتر میشه