2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 53 پست
خوش به حالت كه ريلكسي😐

دقیقآ.من دارم حرص میخورم اون به فکر دوشو و آرایشگاس. عجب صبری خداداد

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
وا!!!!!!!!!!!!! بچت مهم تره یاسرو وضعت. تروخدابرو.دلم برابچه سوخت

عزیزم مرسی از نگرانیت.چشم.اگه دردام دوباره با اون شدت برگشت حتما قول میدم سریع برم.فعلا پنج دقیقه ست دردا خوابیده

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبح اول وفت برو واسه بندنافش بعد برو بیمارستان

آره ساعت هشت میرم.وسایلمم حاضره

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
خوش به حالت كه ريلكسي😐

جودی جان مامانمم بهم ریخته بابام با رفیقاش رفته شمال😐شوهرمم شهرستان سرکاره من ریلکس نباشم که کسی نمیتونه کار و بار رو راه بندازه😊

دقیقآ.من دارم حرص میخورم اون به فکر دوشو و آرایشگاس. عجب صبری خداداد

آرایشگاه رو خداییش شوخی کردم بیشتر برا بانک بند ناف استرس دارم😊که اونم خداروشکر یه ساعت دیگه میرم انجام میدم.بعد اگه درد داشتم میرم بیمارستان

آرایشگاه رو خداییش شوخی کردم بیشتر برا بانک بند ناف استرس دارم😊که اونم خداروشکر یه ساعت دیگه میرم ا ...

آفرین دختر خوب.برو ایشالا که خیر و جوجو رو زودتر تو بغلت میگیری.امیدروارم بهت ین زایمان داشته باشی🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪
چطوری الان من چند هفته قبل ا زز زایمان کارای بند نافو کردم

منم از هفته پیش کارا شو تقریبا انجام دادم امروز باید برم برا قرارداد.آخه پسرعجول من در اصل باید 12 روز دیگه دنیا بیاد

اي جونم الان تو فكر مامانت بودم 😍

اول ک بهش گفتم سرگردون اینور اونور میدویید😀

بعد دید من ریلکسم و اینجوری😄 ی کم آروم شد.الانم داره صبونه درست میکنه بخوریم.منم یواش یواش پاشم دوش بگیرم

آفرین دختر خوب.برو ایشالا که خیر و جوجو رو زودتر تو بغلت میگیری.امیدروارم بهت ین زایمان داشته باشی🍼 ...

فدات شم مرسی دوست دلسوز من.😊

دوش آب داغ نگیری ها

اب ولرم باشه

وگرنه اگه موقع زایمانت هم نباشه یهو میشه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
دوش آب داغ نگیری ها اب ولرم باشه وگرنه اگه موقع زایمانت هم نباشه یهو میشه

چشم.خداروشکر انگار ایزوپرین کمی اثر کرد.دردام دیگه بشدت یه ساعت پیش نیست.

چشم.خداروشکر انگار ایزوپرین کمی اثر کرد.دردام دیگه بشدت یه ساعت پیش نیست.

سلام دوست عزيزم اميدوارم به سلامتي ني نيتو بغل كني،هر وقت تونستي ميشه بگب براي بند ناف چيكار بايد كنيم و كجا بريم و اينكه هزينش چقدر ميشه؟؟؟؟؟مرسي عزيزم😘😘😘😘

سلام دوست عزيزم اميدوارم به سلامتي ني نيتو بغل كني،هر وقت تونستي ميشه بگب براي بند ناف چيكار بايد كن ...

سلام عزیزم من امروز رفتم ولی متاسفانه بدلیل استفاده از کورتون واجد شرایط نبودم و قرارداد نبستم😧

باید با مرکز بندناف رویان تماس بگیری.حضوری بری کارت سریعتر انجام میشه.آدرسشم بالاتر از میدونم بنی هاشمه

هزینه شم تقریبا 2600 میشه هزینه شار ژ سالیانه ش 120 تومن

2828
2791
2779
2792