2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 53 پست
سلام عزیزم من امروز رفتم ولی متاسفانه بدلیل استفاده از کورتون واجد شرایط نبودم و قرارداد نبستم😧 با ...

واااای نازگل جان نی نی به دنیا اومد به سلاااامتیییی😍😍😍

تبریک میگم عزیزم قدمش خیر باشه ان شاءالله 

چطور بود زایمان راضی بودی از همه چی؟

یک زن قوى کسى است که عمیق احساس میکند و استوار عشق مى ورزد اشکهایش به فراوانى خنده هایش جارى مى شوند.. یک زن قوى هم لطیف است هم محکم هم اهل عمل است هم معنویت یک زن قوى در ماهیت خود هدیه اى است به جهان...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای نازگل جان نی نی به دنیا اومد به سلاااامتیییی😍😍😍 تبریک میگم عزیزم قدمش خیر باشه ان شاءالله ...

بله گلم😍😍😍

همون روز ک صبحش این تاپیک روزدم شبش انقباضاتم شدیدتر شد و به توصیه پزشکم یه ان اس تی دادم ک معلوم شد انقباضاتم کاذب نیس و شبونه به دلیل سرکلاژ بودن و بریچ بودن اورژانسی سزارین شدم😊چون داروی انکسوپارین میزدم تو بارداری نتونستن بی حسی رو برام انجام بدن و دکتر بیهوشیم دکتر جوانشیر ک فوق العاده بودن تصمیم گرفتن بیهوشم کنن.ولی بعدش چون به پتدین حساسیت دارویی دارم خیلی درد کشیدم چون پتدین نمیتونستن بهم بزنن فقط شیاف بود ک اونم برا درد سزارین اونم لحظات اولش خیلی ضعیفه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
بله گلم😍😍😍 همون روز ک صبحش این تاپیک روزدم شبش انقباضاتم شدیدتر شد و به توصیه پزشکم یه ان اس تی ...

عزیزم😍😍

حالا خداروشکر که به خیر گذشت 

خدا حفظ کنه پسر گلتو

اگه اشتباه نکنم بیمارستان مادران می خواستید برید و دکترمون مشترک بود 

از بیمارستان و جراحی راضی بودید؟

یک زن قوى کسى است که عمیق احساس میکند و استوار عشق مى ورزد اشکهایش به فراوانى خنده هایش جارى مى شوند.. یک زن قوى هم لطیف است هم محکم هم اهل عمل است هم معنویت یک زن قوى در ماهیت خود هدیه اى است به جهان...
عزیزم😍😍 حالا خداروشکر که به خیر گذشت  خدا حفظ کنه پسر گلتو اگه اشتباه نکنم بیمارستان مادرا ...

آره خداروشکر بخیر گذشت

خیلی ممنون عزیزم

از دکتر خیلی خیلی راضی بودم ولی از بیمارستان ن

خدماتش خیلی ضعیف بود در حد ی بیمارستان دولتی خوب مثلا

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

عزيزم ميشه بگي رحمت تو هفته چند يه سانت باز شد و تا چه حد استراحت بودي و چكارايي كردي و در نهايت هفته چند بچت ب دنيا اومد؟؟؟؟ اخه ب منم گفتن ك رحمت باز شده و استراحت مطلق باشم ولي نگرانم

عزيزم ميشه بگي رحمت تو هفته چند يه سانت باز شد و تا چه حد استراحت بودي و چكارايي كردي و در نهايت هفت ...

نگران نباش عزیزم تو که هفته های آخرته باید خوشحالم باشی این نشون میده زایمانت راحته انشالله

من هفته ۲۰ بهم گفتن دهانه رحمم باز شده هفته ۳۶ زایمان کردم

نگران نباش عزیزم تو که هفته های آخرته باید خوشحالم باشی این نشون میده زایمانت راحته انشالله من هفته ...

اخه ب منم از هفته ٣٠ گفتن باز شده و از هفته ٢٤ انقباض داشتم و استراحت مطلق هستم و امپول ميزنم.. شماهم استراحت مطلق لودي؟؟؟

اخه ب منم از هفته ٣٠ گفتن باز شده و از هفته ٢٤ انقباض داشتم و استراحت مطلق هستم و امپول ميزنم.. شماه ...

بله عزیزم.من علاوه بر استراحت مطلق بودن و زدن آمپول پرولوتون سرکلاژ هم شده بودم

2828
2791
2779
2792