2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 53 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برو دکتر.پاشو

ی دوش میرسم بگیرم یا نه؟

ای خدا تازه امروز میخوام برم سراغ کارای بند نافش.خدا کنه بند بیاد دردا.یه دونه ایزوپرین خوردم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
عزیزم دردات میگیره ول میکنه؟؟فاصله دردات چقدره؟؟

فاصله دردام دقیق نمیدونم ولی دلدرد و کمردرد پریودیه.چجور بفهمم کاذبه یا اصلیه؟

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
لطفا جواب منم بدید منم از دیروز عصر درد خفیف پریودی تو کمرم دارم . ممکنه شردع درد ز باشه؟کسی اینجور ...

اگه میگیره ول میکنه آره. مثلآ اولش یه ربع درد نداری پنج دقیقه درد داری

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

واااااااااااااااااااااای دختر برو بیمارستان

این درد زایمان هست بچه بریج هم هست پس باید سزارین بشی زود برو تا بچه تو موقعیت خطرناک قرار نگرفته سزارین بشی.

خدا بزرگتر است
ی دوش میرسم بگیرم یا نه؟ ای خدا تازه امروز میخوام برم سراغ کارای بند نافش.خدا کنه بند بیاد دردا.یه ...

زود درحد یک دقیقه دوشتو بگیر. بخدا صبرت منو کشت.شماشرایطت حساسه کاش زود بری

من اصلا نگران نیستم دخترا.نامه زایمان بهم داده دکتر.ساکم آماده ست.فقط کارای بانک بندنافشو قرار بود انجام بدم امروز فقط برا اون مهلت میخوام.الان دردام یه کم کمتر شد.اگه باز ب همون شدت برگشت یعنی راس راسکی وقتشه دیگه؟

زود درحد یک دقیقه دوشتو بگیر. بخدا صبرت منو کشت.شماشرایطت حساسه کاش زود بری

شاید برات خنده دار باشه ولی دارم دعا میکنم دردام بخوابه برم آرایشگاه😀

شاید برات خنده دار باشه ولی دارم دعا میکنم دردام بخوابه برم آرایشگاه😀

وا!!!!!!!!!!!!!

بچت مهم تره یاسرو وضعت. تروخدابرو.دلم برابچه سوخت

2828
2791
2779
2792