2777
2789
عنوان

فقط ۱نفر برای ختم کم داریم

128 بازدید | 15 پست

۸گروه ۷نفری هستیم فقط ۱نفر کم داریم 

از تایپیک پایین شرایط بخونین زود اعلام امادگی کنین

فقط ۱نفر

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

خیلی خوب تکمیله عزیزم لطفا تو این تایپیک پایین اعلام انادگی کن برات ریپلای کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1635728/ختم-گروهی-دعای-ناد-علی?page=1

منم بذار

خانومی دیروز چندنفر اومدن گروه جدید باز کردم شماهم هستید

دوستای گلم لیست آماده شده

به مدت 7روز و روزی 7بار دعای نادعلی میخونیم هرروز به نیت 1نفر هرگروه فقط برای گروه خودش میخونه  با گروه های دیگه کاری نداره ختم از روز 5شنبه شرو میشه تو هرساعتی از روز وقت کردین بخونین فقط این مهمه هروقت فرصت کردین حتما بیاین اعلام کنین که مثلا من امروز به نیت فلان کس خوندم چون این مهمه و حس خوبی به طرف میده دعای نادعلی نداشتین از نت سرچ کنین یادمون باشه از ته دل بخونیم و برا همدیگه دعا کنیم

گروه نهم

نفر اول پنجشنبه به نیت  fereshteaa

نفر دوم جمعه به نیت fشکلات تلخ

نفر سوم شنبه به نیت zahra92

نفر چهارم یکشنبه به نیت maman-niniha

نفر پنجم دوشنبه به دختر شیطون بلا

نفر ششم سه شنبه به نیت ترانه 97

نفر هفتم چهارشنبه به نیت  sami-de

مثلاروز سوم یعنی شنبه به نیت zahra92 میخونیم هرکدوم 7بار و خود zahra هم میخونه در کل روزی برای 1نفر 49بار خونده میشه

از همتون التماس دعا دارم

منم بذار

عزیزم جا باز شد تو هم هستی لطفا تو تایپیکی که ادرسشو پایین دادم اعلام امادگی کن تا هم گروهی هات ببینن و منم دوباره اونجا بهت پیامو ریپلای کنم حتما باید اونجا اسمت باشه چون اونجا بهت اعلام میکنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1635728/ختم-گروهی-دعای-ناد-علی

منم بذار

خانومی ختم شرو شده برو اونحا اعلام امادگی کن بچه ها ببینن چون باید هرروز اعلام کنین که خوندین شما هم گروه بندی کردم برا من مسیولیت داره چون 6نفر از هم گروهی شما باید شمارو ببینن اونجا بهشون اعلام کنی که میخونی و اونا هم برا تو اعلام کنن که خوندن

منم بذار

عزیزم کجا موندی امروز روز اول تموم شد این کارا برا من مسئولیت داره امروز باید میخوندی من پیام اینکه شما هم هستید به 6نفر فرستادم چیکار کنم الان؟اونا الان مطمن هستن که شما براشون میخونین خیلی مسئولیت داره برا من

منم بذار

کاش زودتر ان شی پیامو ببینی 2روز از ختم گذشته روز پنچم یعنی دوشنبه همه برا تو میخونن پنج شنبه و جمعه گذشت

2790
2778
2791
2779
2792