2777
2789

دچار ریفلاکس معده شدم ،هیچی نمیتونم بخورم بیست وچهارساعته اسید تو گلومه،جدیدا از شدت کلافگی گریه‌م می‌گیره،خسته شدم و هرکار طبیعی و دارویی‌ای که فکرش رو بکنید امتحان کردم اما هیچ نتیجه‌ای نداده،وارد هفته‌ی سیزدهم شدم و هیچ بهبودی‌ای حاصل نشده،توروخدا اگه راهی بلدین بهم بگین🥺🥲

اول بارداری خییییلی سخته همین تهوع بعد خوب میشی من الان هفته ۳۰ ام 🫠🫠🫠🫠

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم کم بخور و با فاصله 

و معده تو خالی نگذار

و تحمل کن تا بگذره همین دیگه 😞💔

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
امتحان کردم جواب نداد🥺

پس متاسفانه راهی بلد نیستم دعا میکنم زودتر خوب بشی 

سرفه هم میزنی ؟؟ من قبلا سرچ کرده بودم زده بود سرفه ی خشک هم نشونه رفلاکسه ولی نمیدونم واقعا درسته یانه

پس متاسفانه راهی بلد نیستم دعا میکنم زودتر خوب بشی سرفه هم میزنی ؟؟ من قبلا سرچ کرده بودم زده بود سر ...

نه سرفه ندارم فقط اسید،دور از جانِ عزیزتون احساس می‌کنم رو دندونام هم تاثیر گذاشته 

مثلا من قارا میخوردم، رفلاکسم برطرف میشد

گاهی ام لیموشیرین. پیدا کن چیزی که واست خوبه رو

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
اخه سه ماه اول تموم شده و کاش تهوع بود ریفلاکس بدون توقفه🥺😭

معمولااول ماه ۴ برطرف میشه واسه بعضیاام تا ۵ هس 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.