2777
2789
عنوان

شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسماشونو بگو 

احمقا چنان ناراحت شدمو شکه چشام چهارتای میدید صفحه رو من به کسی توهین نکردم اومدن اون حرفارو زدن اصلا توقع نداشتم باور میکنی از استرس اسماشون یادم نمیاد

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
حالا استارتر چطوري مخ ني ني يار زدي ازش حامله شدي به ماهم ياد بده بدرمون ميخوره 😂😂😂😂

اگه مخشو زده بودم تایپکمو نمیترکوندم تا بتونم یه ذره شعور شخصیت یادشون بدم😅

انقد بین نوجوان ها و جوان اا زیادا ک نگو شده حرفای عادیشون😑

ولی به شخصه میتونم قسم بخورم از به مرد هم این حرفای زشت نشنیدم چه برسه به یه خانم با همه ظرافت که تو وجودش هست 

میدونم روزای خوبم میرسه    
اگه مخشو زده بودم تایپکمو نمیترکوندم تا بتونم یه ذره شعور شخصیت یادشون بدم😅

من گفتم ني ني يارا بي جنبن دوتا اكانت منو تركوند ديگه خط ندارم بيام اگه اينم بتركه 😂😂

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
از هرکسی انتظار شعور نداشته باش اینجوری راحت تری کاش یه چیزی بود که نی نی یار ها میتونستن پست طرف ر ...

اره بخدا انگار صداشو زدی چنان طلب کارو عصبی میان تایپکت پست میزارن 

ولی به شخصه میتونم قسم بخورم از به مرد هم این حرفای زشت نشنیدم چه برسه به یه خانم با همه ظرافت که تو ...

چون مردا فوقش توی خفا بین دوستاشونه ن اینکه مثل زنا وای خدا چقدم ادعای تمدن ایرانی دارن

حالا چرا بد و بیراه بهت گفتن؟ چقدر همه چیو جدی گرفتن

دیدی توروخدا اصلا کاملا مشخص بود یه شوخی بود یه عده اومدن گفتن نرسی کلی خندیدم یه عده ام اومدن به وراجی کردن

من تازه چند روزه عضو شدم نمیدونستم‌چی به چیه دو تا تایپیک زدم یکی با عنوان اینکه من ناخواسته باردار شدم و قرص خوردم یعنی بچم سالمه یکی هم برای جراحی شکم و پروتز سینه که بعد از باردادی انجام بدم تحقیق کنم از خیلی وقت سایلنت دنبال میکردم دوست داشتم بدونم همین که عضو شدم دوتا تایپیکو زدم عین دنیای واقعی میخوان دعوا کنن و میخوان سوژه پیدا کنن...