2777
2789
عنوان

شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 51 پست
ولی به شخصه میتونم قسم بخورم از به مرد هم این حرفای زشت نشنیدم چه برسه به یه خانم با همه ظرافت که تو ...

اره بخدا 

خانوم ؟ظرافت بخوره تو کلش با این طرز برخوردش به نظرم انسان نبود 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه چند روزه عضو شدم نمیدونستم‌چی به چیه دو تا تایپیک زدم یکی با عنوان اینکه من ناخواسته باردار ...

😂😂😂😂دقیقا اصل مطلبو یادشون میرن فقط ما بین حرفات منتظرن یه سوتی بدی وا ویلا 

اره بخدا  خانوم ؟ظرافت بخوره تو کلش با این طرز برخوردش به نظرم انسان نبود

دلیلی نبود تو چنین تاپیک فحاشی یه تاپیک هم بود استاتر مانتو گذاسته بود برای نظر سنجی دو تا کاربر کلی بد و بیراه گفتن من هنوز هنگم به خدا چقد یه خانم میتونه بی ادب باشه اخه 

میدونم روزای خوبم میرسه    

من تاپیک زدم ک دختر عقد کرده ام و توهم باردارب زدم و چون بکارت جلوی باراداریو ۱۰۰درصد نمیگیره

یکی اومده با لحن بد چجور رابطه ای داشتی ک بکارتت حفظ شدع با استیکر چشمک 

میخواستم بگم من الان زن شرعی اون آقام اط جی باید بترسم ک بگم دخترم؟

گفتم گلم من شرایط روحی روانیم خوب نیست لطفا مزه نپزون ببخشیدا 

نوشته بود اره معلومه وضعیت روحیت خوب نیست

دنبال دعوان فقط

دلیلی نبود تو چنین تاپیک فحاشی یه تاپیک هم بود استاتر مانتو گذاسته بود برای نظر سنجی دو تا کاربر کلی ...

😂خدا به راه راست هدایتشو کنه

مشکل دارن بخدا

من تاپیک زدم ک دختر عقد کرده ام و توهم باردارب زدم و چون بکارت جلوی باراداریو ۱۰۰درصد نمیگیره یکی ا ...

دیدم تاپیکت    نظر ندن نمیشه که انگار دعوت نامه میفرسته استاتر که بیا جواب بده

میدونم روزای خوبم میرسه    
من تاپیک زدم ک دختر عقد کرده ام و توهم باردارب زدم و چون بکارت جلوی باراداریو ۱۰۰درصد نمیگیره یکی ا ...

حالا شوخی کردن که بخوای حال طرف مقابلو خوب کنی اشکال نداره ولی واقعا بخوای جدی باعث ناراحتی کسی که نمیشناسی بشی بفهم‌طرف خودش مشکل داره 

بقران مریض روحی روانین اینقدر بدم میاد از اصلا از یه خانوم این طرز صحبت بقول دوستمون این رفتار بعیده بابا حالا کاری به بعضی تایپک ها که واقعا موضوعش قابل بحث نیست ندارم 

ولی شما یه سوال پرسیدی  اگه واقعا تجربه و اطلاعاتی راجب موضوعت دارن میزارن که دمشون گرم لطف کردن  ولی یه عده عین کاراگاه گجت میان اون وسط که سوتی ازت بگیرنو مسخرت کنن خیلی رو اعصابن