2777
2789
عنوان

شعور

479 بازدید | 51 پست

خدای بعضی از این کاربرا فازتون چیه 

همچین جعبه میگیرن بیینم چه سوتی از چه جای پیدا کنین برین بپرین به یارو یا اینکه کسی تایپک  خنده دار میزنه چه مشکلی دارین میان اون وسط به اضحهار نظر های بیخودی میکنین پست نزارین کسی  بهتون نمیگه لالین 

من ساعتهای 12 یه تایپک زدم که نی نی یار قطعم نکنی کسگم  خیلی بی منظور و برای خنده یه استیکر گذاشتم که من ازت حامله ام فقط واسه خندهدوسه نفر اومدن هرچی لایق خودشون بودو به من نسبت دادن  

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهنوش جان حرفت کاملا درسته ولی واقعا یه عده بوی از شعورشخصیت نبردن چه فضای مجازی چه بیرونی بهتر ادم یفهمه چطور برخورد میکنه دل ادما مگه از سنگه دل نشکنن

چه بد ندیدم تاپیک ماشالله بس امشب تاپیک زدن و تاپیکا ترکیدن .....خودتو ناراحت نکن هر کسی نسبت به شخص ...

بله واقعا 

باور کنین فقط برای خنده اون تایپک رو زدم کاملا مشخص بود ولیدو سه تا از کاربرا اومدن هرچه لایقه خودشون بودو به من نسبت دادن 

بله واقعا  باور کنین فقط برای خنده اون تایپک رو زدم کاملا مشخص بود ولیدو سه تا از کاربرا اومدن ...

اسماشونو بگو 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂