2777
2789
عنوان

ضربه به سر

387 بازدید | 21 پست

امشب حالم اینقدر بده انقدر بده اینقدر سرمو کوبوندم دیوار اان جای ضربه‌اش باد کرده درد میکنه ولی عین خیالمم نیست کاش میمردم راحت میشدم با یک ضربه 😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افسردگی گرفتم شوهرم باور نمیکنه اصلا همیشه جروبحثمونهههه

باور نمیکنهههه؟؟؟؟؟چرا من دارم حرص میخورم،البته سیسی جون احساس میکنم اون خودش نمیخواد باور کنه وگرنه اگ حالت براش مهم بود همه کار میکرد برای حال خوبت

من‌میخوام همین الان جونم در بره ارامش بخش بخورم چی بشه😭😭😭😞😞

خودتو از دست خودت نجات بده

داری واسه خودت خطرناک میشی

چرا افسردگی گرفتی چه اتفاقی باعثش شده

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

خودتو از دست خودت نجات بدهداری واسه خودت خطرناک میشیچرا افسردگی گرفتی چه اتفاقی باعثش شده

اوایل پاییز یکی دو نفر رفته بودن زیر پای خواهر شوهرم که عروستون جن... اس. هر روز با یکی ، قبل عروسیش با یکی و ..... اونم رفته بود به شوهرم گفته بود بعد دوران عقد مادرم هی گفت بریم دکتر گواهی سلامت بیاریم فردا روزی خانواده شوهرت بهت چیزی گفتن به مدرکی داشته باشی آبروتو نبرن من و همسرم هی مخالفت کردیم نرفتم ... خب من واژینیسموس بودم و نتونسته بودم هنوز با شوهر خودمم رابطه داشته باشم . یه روز شوهرم بی اینکه چیزی بگه گوشیمو ازم گرفت و من با گریه زاری رفتم دانشگاه . میخواستن با خواهرش گوشیمو چک کنن شبش که برگشتم منو برد دکتر زنان که بفهمه هایمن دارم یا نه خب تونستم ثابت کنم هنوز رابطه ندارم ... دیگه اینجا قضیه بین من و شوهرم حل شد تقریبا 

پاییز خواهرشوهرم تهران بود رفتیم پیشش با همسرم . شوهرم گفت بریم یجوری نشون بده که اونم باورش بشه تو کاری نکردی . ولی نمیدونم کدوم بی همه چیزی زیر سرشون خونده بودن الانم داره هول بازی در میاره عروستون . چشمت روز بد نبینه شوهرم حموم بود من توی اتاق بودم اومد گلومو گرفت داشت میکشتم و خفه ام میکرد که داد زدم شوهرم اومد بیرون جلوشو گرفت بحث شد و دعوااا ... هر چی از دهنش در اومد به من و خانوادم گفت . سرمو گرفت کوبید گوشه دیوار و آینه خونریزی کرد درو بست نذاشت زنگ بزنیم اورژانس میگفت باید اینجا جون بدی بمیری

اینقد با اون حال داد زدم دیگه رییس هتل زنگ زد اورژانس اومد مامور اومد خودمو رسوندم بیمارستان سرم بخیه خورد از اون موقع افسردگی گرفتم ماه رمضون شوهرم مجبورم کرد باهاش حرف بزنم اونم فهمیده بود بی گناهم و اشتباه کرده و معذرت خواهی کرد ولی من توی دلم قبول نکردم الانم که الانه نبخشیدمش و به خدا واگذارش کردم ..... حالم بده هر وقت میبینمش یا حضور خواهر شوهرمو حس میکنم

اوایل پاییز یکی دو نفر رفته بودن زیر پای خواهر شوهرم که عروستون جن... اس. هر روز با یکی ، قبل عروسیش ...

خواهر شوهرت مشکل داره، هر کسی هر چی بگه رو باید قبول کنه اصلا به اون چه، این بعدا هم برات خطرناکه تعادل نداره عصبی، شایدم کسی هم چیزی نگفته خودش... 

فاصله تو  حفظ کن یعنی باهش اصلا صمیمی نشو کمتر باش 

هیچ وقتم نبخشش ه یوقت رفتارت مثل قبل بشه اون همون آدم سابق شه یه طور فاصله بنداز که مشخص باشه ناراحتی ازش ، کارشو توجیه نکن تو ذهنت

از مشاوره کمک بگیر 

برا منم یه همچین اتفاقی افتاده منم... 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

خواهر شوهرت مشکل داره، هر کسی هر چی بگه رو باید قبول کنه اصلا به اون چه، این بعدا هم برات خطرناکه تع ...

اخه فاصله میگیرم شوهرم عصبانی میشه منم از بس ناراحتم و غممو و توی خودم جم کردم دارم میمیرم .... بیشتر دعواهامون سر اینه من مشکلاتمو نمیتونم بگم به شوهرم اونم میگه تو خودت نمیگی‌مشکلت چیه اخه اصلا باور نمیکنه این قضیه اینقدری روم تاثیر گذاشته باشه . همش طرفداری اونو میکنه منم ذله شدم این وسط ....

اخه فاصله میگیرم شوهرم عصبانی میشه منم از بس ناراحتم و غممو و توی خودم جم کردم دارم میمیرم .... بیشت ...

چه طرف داری اون ظلم کرده

احساستو واضح بگو بدونه اذیت شدی داری میشی

برو مشاور، بعد باهم برید که مشاور تفهیمش کنه

کمک بگیر حیف تو نیست ضعیف باشی

چه طرف داری اون ظلم کردهاحساستو واضح بگو بدونه اذیت شدی داری میشیبرو مشاور، بعد باهم برید که مشاور ت ...

اعتقاد نداره مشاور بارها بهش گفتم‌من مشکل دارم بزار برم مشاوره و روانشناس اصلا گوشش بدهکار نیست ، هزار بار گفته اشتباه کردم باهات ازدواج کردم و ....